Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odbija mi powqoli

PODOBA M I SIE 17 LATEK A JA MAM 29 LAT!

Polecane posty

Gość odbija mi powqoli

Mieszkam w UK,pracuje jako kelnerka i ... no po prostu jakby mnie trzepnelo! Czerwienie sie przy gowniarzu, usmiecham sie, daje mu wieksze porcje itd. On tez mnie lubi, zawsze gleboko patrzy m isie w oczy.NIGDY CZEGOS TAKIEGO NIE MIALAM. Wiem ze z tego nic nie bedzie, ale kurcze- jak trzasniecie piorunem! Uwielbiam na niego patrzec na jego piekne oczy ... #ahhh Czy mozna to jakos wytlumaczyc? Przeciez to nieracjonalne!

Gość to jest BAARDZO racjonalne
ile kobiet przeżywa podobne historie! ja miałam tak, że po trzydzistce w towarzystwie jednego osiemnastolatka wariowało mi ciało i umysł. zegar biologiczny nam sie uaktywnia na widok młodego z dobrymi genami

Gość czy on jest czarny
????? ;)

Gość odbija mi powoliq
Zaluje ze nie urodzilam sie pozniej:( Nie chce go uwodzic bo nie o to mi chodzi. Ja sie chyba zakochalam! w tym momencie nie mam nikogo, kazdy tylko [patrszy na sekse itd a on jest taki niewinny.

Gość odbija mi powoliq
no i w ogole- to nie jest moj typ facetaq ktory m isie zawsze podobal. A ja wygladam mlodo na 22 lata.

Gość odbija mi powoli
jesli chodzi oto co napisales kolego to nawet mi to przez mysl nie przeszlo. po prodtu podoba m isie. To jest wlasnie takie niewinne uczucie miedzy nami ,bo przeciez ja do niego to stara baba jestem. Wiem ,ze tez mu sie podobam. Przedstawilismy sie sobie heheh.

Gość odbija mi powoli
widze ze jestem osodobniona w swoim przypadku.az mi sie zachcialo chodzic do pracy

Gość Moze to jakis niedostatek
emocjnonalny? moze cos ci umklnelo w dziecinstwie? czy jako nastolatka mialas chlopaka?Moze rodzice ci zabraniali, kazali byc grzeczna dziewczynka... Moze dopiero teraz masz swoj"nastoletni okres buntu"?

Gość odbija mi powoli
moze tak. ja dosyc pozno rozpoczelam wszystko. 1 seks 22 lata. nigdy nie palilam nigdy nie tknelam narkotykow... Caly czas czuje sie jak gowniara i jak gowniara wygladam zreszta:P

Gość Miałam tak samo jak Ty
Przez 3,5 roku z chęcią codziennie przychodziłam do pracy z powodu o 12 lat młodszego chłopaczka, tak samo niewinnego i innego od wszystkich innych nachalnych :) Z tym, że my razem pracowalismy, Gdy on się zwolnił - ja też :) I jestem 4 lata starsza od Ciebie :P

Gość samotnaZwyboruVea
Czym sie przejmujesz? Ja dalam sie przeleciec 15latkowi jak mialam 24 :D

be polite - Podobny do mojego. Jeśli o mnie chodzi to nie poleciałam na młode ciałko czy młodą buźkę ale na osobowość, na dojrzałośc - większą niż moja :)

ciekawe...i jak Wam się układa? Bez względu na stan umysłu, 17-latek może byc tylko ciekawy czy stanie na wysokości:)

Gość I ja tęsknię za A.
be polite - jesteśmy przyjaciółmi.. Gdy poznalismy się on miał 19 lat ja 12 lat starsza.. Dziś ma 22

Gość dfgn
->odbija mi powqoli A jak on wygląda?

Gość odbija mi powqoli
To murzyn:(

Gość odbija mi powqoli
murzyn:(

Gość ale oddaj proszę
Autorkooooo wiem o czym mówisz :) Sytuacja bardzo podobna.... tylko ja mam 24 lata on 18. Ja jestem barmanką, chłopak przychodzi się do tego baru na obiad i... uczyć się do matury! A teraz chyba też dla mnie... Ma w domu bardzo złą sytuację, ciągłe kłótnie, nie ma spokoju więc szukał sobie miejsca i trafiło, że wpada codziennie po szkole. A rodzice dają mu kasę "zjedz coś na mieście" i w ogóle się nie przejmują gdzie spędza czas. Chłopak siedzi w knajpie obłożony książkami, w ciągu dnia mały u nas ruch. No i coś zaiskrzyło. Doszło do tego, że się całowaliśmy.

Gość odbija mi powqoli
jem kupe

Gość abkalisss
bierz młodego i sie nie przejmuj ;)

Gość Odbija mi powoli
Do mialam tak kiedys-a czy zakochaliscie sie w sobie? Ten moj to szczeniak.nastepnym razem sie zapyam ile ma lat. Podejrzewam max 17 ,chociaz rownie dobrze moze byc I 15.chwalil sie kolegom jak mu kolezanka malinke zrobila .eh.widac,ze mnie tez lubi,ale to nie byloby fair z mojej strony pozbawiac go pierwszych mlodzienczych doswiadczen.poczekam az troche podrosnie..

Gość x zxzxx
tu nie psize nikt o niku "mialam tak kiedys " do kogo kierujesz pytanie?

Ja się zakochałam, długo walczyłam z tym ale na miłośc rady nie ma :) A on? No cóż był okres kiedy był mną zafascynowany, świadczyło to o tym, że chciał spedzać ze mną czas i po pracy. I spędzaliśmy go razem mnóstwo. Były pocałunki takie delikatne :) Ale kiedy zrozumiał, że to idzie za daleko, spasował... A ja tak niestety nie potrafie

Gość Odbija mi powoli
Mialo byc do mialam tak samo jak ty:p sorki

Gość Odbija mi powoli
Przykre ze tak to sie skonczylo.czyli bez happy endu

Mam jego przyjaźń :) Tak 12 lat różnicy i jesteśmy przyjaciółmi. Mamy wiele wspólnych tematów, to samo poczucie humoru. On teraz mieszka w innym mieście, dzis mnie odwiedził :) Narazie to musi mi wystarczyć, chociaż... nadal mam nadzieje, ze sobie uświadomi że to ja jestem ta JEDYNA :D Cieszę się, że mnie odwiedził ale teraz tesknie strasznie :( Minie znów kila dni zanim pozornie "przyzwyczaję się" do jego nieobecności. Jeśli masz szansę to nie zastanawiaj się długo. Wiek to tylko liczba :)

Gość odbija mi powoli
tak, wiek to liczba. Ale nie chce np zeby ten chlopak k tory jest prawie w wieku mojego brata aby mial zal do mnie, ze ja jako starsza pozbawilam go czegos, co kazdy mlody doswiadcza.... ale podoba m isie skubaniec!

Gość znam malzenstwko w ktorym
kobieta jest o 13 lat starsz od faceta i sa juz chyba z 30 lat po slubie.