Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odbija mi powqoli

PODOBA M I SIE 17 LATEK A JA MAM 29 LAT!

Polecane posty

Gość odbija mi powoli
do wpisu powyzej a mozesz cos o nich opowiedziec? jak sie zakochali? czy sa szczesliwi? bo inaczej jest jak sie ma okolo 35 lat a facet ma np 20, czy 23 a inaczej jak ja- mam powiedzmy 30 a on ma 17!!!! toz to dzieciak!

Gość znam malzenstwko w ktorym
dokladnie niewiem, bo to znajomi moich rodzicow, wiem tylko ze poznali sie w pracy, ona byla jego szefowa. Teraz to ona juz po 60 a on przed 50

Gość znam malzenstwko w ktorym
a czy sa szczesliwi, nie wiem, ale jak ze soba zyja chyba z 30 lat to napewno. Wiem ze jego rodzina jej nie akceptowala, no ale przetrwali tyle lat...

Gość Miałam tak samo jak Ty
Odbija mi powoli - rozumiem Cię. Ja też miałam dylematy, pamietam kiedy nasza wspólna fascynacja sie dopiero rodziła, do niego zaczeła podbijać dziewczna i to dosyć ostro. Wydzwaniała do niego, przyjeżdzała pod dom. Pamietam kiedyś przyjechał do mnie choć wiedział że ona bedzie u niego, i wiem, że czekał na mój ruch. Powiedział: jestem :) i ja miałam taką ochote go pocałować wtedy ale.... Wiedziałam że nie jestem dla niego, że powinien byc z tą dziewczyna w jego wieku. I mimo iż bolało cholernie, zachęcałam go do niej. Byli razem pół roku, on zerwał, bo przekonał sie że nic do niej nie czuje. Gdy był na delegacji, napisał mi że za mną bardziej teskni niż za nią :) I wtedy już było cudownie :)

Gość odbija mi powoli
wlasnie, o to m ichodzi, Miedzy nami nic nie padlo ,zadne slowo ,tylk ojak sie nazywamy itd. No i tylko patrzymy na siebie od czasu do czasu jak on przychodzi ze swoimi kolegami.

Poczekaj na jego ruch :)

Gość odbija mi powoli
poczekam:) jutro ide na nocke. ciekawe czy przyjdzie...

Jak ja Ci zazdroszczę tych początków :)

Gość odbija mi powoli
jakby co to zdam relacje z jutrzejszego dnia.chociaz nie sadze aby przyszedl w srodku tygodnia.

Gość baby lubią teraz młodych gostk
ów , to samo jest od lat w innych krajach jak uk, usa, itp...tylko w pl z tym się kryją.

"baby lubią teraz młodych gostków" - co to za stwierdzenie??? Nie uwodze młodych chłopaków, bo "takich lubię". Zakochałam się. Po prostu

Gość baby lubią teraz
nie o to kaman, chodzi o to że w pl się wstydzą bardziej pokazywać publicznie niż chociażby w takim Usa,

Trzymam kciuki :)

I jak???? :)

Gość TylkoPytamCH
a ja podpuszczam cały czas moją starszą współlokatorkę i się opiera może dlatego że ma chłopaka ;P A tak ogólnie różnica to 4 lata to aż nie jest tak duża chociaż cały czas wypomina mi mój wiek :)

Gość odbija m ipowoli
to ja. niestety, od tego ostatniego razu nie udalo m isie go zobaczyc. mam malo godzin w pracy i nie dalo sie go zobaczyc.,... moze w przyszlym tygodniu. ale i tak o nim mysle...

a mój małolat odezwał się ostatnio, pytał co to tam. I napisał, że tęskni :)))) i jak ja mam o nim zapomniec? :)

Gość to tylko liczby a teraz
wszyscy żyjemy w XXI wieku :) jeżeli jest to "coś" nie wiem magia,zauroczenie,fascynacja ... i nikomu nie czyni się krzywdy ( to jest najistotniejsze) 😘 :) pozdrawiam i trzymam kciuki

Gość vin80
A kysz pedofilko! A kysz!

Gość ale pojechales.
od razu pedofilko :p

Gość vin80
Pewnie. 17 lat to dziecko jeszcze. Ale nie żebym to potępiał. Jak mówi stare mądre przysłowie: "Na starej piczy młody chuj się ćwiczy". ;)

Gość co się dzieje,widzę coraz więc
-ej kobiet zauroczonych młodymi chłopcami ^^

Gość Dzoana Sruka
Kobiety, które wybierają młodszych mężczyzn, mają w horoskopie silnie zaznaczonego Wodnika, lub planeta Uran tworzy u nich relację z Wenus, planetą związków i kobiecości. Wodnik to znak wolności, niezależności, przyjaźni i niezwracania uwagi na wiek. Tak samo działa w horoskopie planeta Uran, która włada znakiem Wodnika. Piosenkarka Reni Jusis (Baran, 35 l.) tak jak Foremniak ma w horoskopie Wenus w znaku Wodnika. W 2008 r. wyszła za mąż za dużo młodszego od siebie muzyka Tomka Makowieckiego (Bliźnięta, 26 l.) i teraz spodziewają się dziecka. Tomek ma Słońce, Marsa i Księżyc w opozycji do Urana, planety zaskoczenia i niekonwencjonalnych związków. Pewnie nie czułby się dobrze w związku konwencjonalnym, a jako muzyk, artysta, jest łagodniej oceniany przez ludzi. Katarzyna Skrzynecka (Strzelec, 39 l.) też lubi młodszych, bo w horoskopie ma Księżyc w znaku Wodnika. Jej obecny mąż ma 33 lata. Ona jest kobietą niezwykle aktywną i ambitną, a młodszy mężczyzna nie zazdrości jej tego, czym się ona zajmuje, i nie zawadza w robieniu kariery. Małgorzata Kożuchowska (Byk, 38 l.) ma Wenus w znaku odważnego i bezkompromisowego Barana w opozycji z Uranem, i męża, dziennikarza Bartka Wróblewskego, młodszego o dziewięć wiosen. Kożuchowska przez lata była najsłynniejszą polską singielką. W wywiadach opowiadała, że ma duże oczekiwania wobec swojego partnera i nie chce iść na kompromisy, które pozbawiłyby ją wartości, w jakie wierzy i jakimi się w życiu kieruje. Teraz jest szczęśliwa i nie przejmuje się złośliwymi uwagami, że wychodząc za młodszego, na siłę się odmładza.

gówno prawda. nie latam po mieście i nie szukam młodziaków. Zakochałam się w inteligentnym, błyskotliwym, zabawnym i przystojnym facecie. Nie w jego metryce!

Gość miła odmiana na starość
zakochać sie w młodym facecie

Gość dbd1
ale to aktorzy, artysci, itd.oni sa znacznie tolerancyjniej odbierani niz zwykle szarki. reni jusis brzydka jak nie wiadomo co a makowiecki przystojny. skrzynecka szkoda tej kobieciny bo zawsze trafia na biedniejszych co im ona kupuje zamiast oni jej.

Gość Odbija mi powoli
Hej.nie moge spac-bo moj zegar sie przestawil po nockach.nie widzialam go od tego czasu..a ja ze znaku jestem blizniakiem.2 tydzien czerwca

Odbija mi - czy on jest Polakiem?

Gość Odbija mi powoli
Nie jest.