Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie_mama

czuję się gorsza?

Polecane posty

Gość prawie_mama

Hej. Jestem w ciązy (3 mc), ja się cieszę, wszyscy sie cieszą.... mam moim zdaniem normalne podejscie do ciazy - nie przesadzam z uwazaniem na siebie itp, staram sie zyc normalnie zachowujac pewne zasady zywienia itp. Siosta męża wie lepiej.... nie powinnamnosic butow na obcasie (5cm) chociaz przeciez plaski but nie jest zdrowy... juz mam wybrac (JUZ!) szpital i polozna... niepowinnam pic nawet piwa bezalkoholowego (raz w mcu), wypytuje co mowil lekarz jakie badani awykonal (wie lepiej, kaze go sprawdzac)... wie lepiej jakie pieluchy stosowac, ze dziecko powinno brac witaminy by nie chorowac, kiedy co robic i jak..... Oczywiscie spedzila cala ciaze na siedzeniu w necie i czytaniu madrosci ... wujek google jest jej wzorcem. Moja mama ani tesciowa sie nie wtracaja...ale ona przechodzi sama siebie. Czuje sie glupio ze ni cnie wiem, no i jestem zla matka bo chce dziecku kupywac uzywane ubrania i meble :/

ogranicz z nią kontakty. po co sie denerwowac? ;) i rób wszystko po swojemu - to twój brzuch i twoje dziecko

Gość prawie_mama
hehe nie da sie ograniczyc tych kontaktow :) sadze ze niedlugo wybuchnę i bedzie po sprawie :)