Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny tato

zabawki i jedzonko dla dzieci

Polecane posty

Gość smutny tato

Witajcie jestem ojcem 2 cureczek sa urocze ale nie zawsze swieci slonko nadszedl ciezki czas dla nas i chcial bym zapytac czy ma ktos zbedna zabawki po dzieciach grzechodki , gryzaki , puzle , ukladanki , kolorowanki czy cos innego lub jakies jedzonko dla mlodszej kaszki, deserk,i czy zupki czasem komus zostanie i lezy a ja prosił bym o pomoc o ubranka nie prosze mlodsza ma po starszej a starsza jakos jeszcze chodzi w tym co ma zreszta wiem ze to drogie i ludzie wola sprzedac Pozdrawiam

Gość ja mogę ci wysłać
słownik ortograficzny...

Gość hsvdhbjfkvsfcvgbhjn
w jakim wieku dzieci?

Gość smutny tato
mlodsza curka 5 miesiecy a starsza 3 latka

Gość smutny tatoup
up

Gość rogata bestia
zegnam prowokatorze - analfabeto, nie wiesz jak trafic do mopsu?

Gość rogata bestia
🖐️

Gość mhdbvhjdvv
a może po prostu zakasaj rękawy i weź się do roboty, po co "robisz" dzieci skoro nie potrafisz spełnić ich podstawowych potrzeb?

Gość smutny tato
Pracuje czasem i po 20 godzin a srednio to po 14 ale sezon budowlany sie konczy i juz jest słabo myślałem ze sa tu jakies pomocne osoby

Gość bezzzzesnu
a gdzie sa twoje dzieci, kiedy pracujesz po 20 godz?

Gość smutny tato
ze swoja matka ona nie pracuje

Gość mhdbvhjdvv
i jeszcze prosisz o słoiczki i deserki, przecież samemu można ugotować obiad i zrobić deser. Kaszkę też można ugotować. A jeśli pracowałbyś po 20godz przez 22 dni w tygodniu , to daje razem 440godz, zakładając, że płacą ci 6zł/godz (chociaż wiem, że na budowach płacą więcej), to masz 2640zł miesięcznie, wielu ludzi musi utrzymać się za niższą kwotę jesteś zwykłym leniem i krętaczem

Gość mhdbvhjdvv
poza tym 5 miesięczne dziecko powinno być karmione piersią, a nie zupkami czy deserkami

Gość smutny tato
mam kredyt na mieszkanie oraz oplaty jest nas 4 zona jest chora wiec troche pieniedzy idzie a praca sie konczy bo idzie zima na umowie mam najnizsza krajowa niestety :/

Gość Zle myslales
tu nie ma pomocnych osob za to jest pelno naciagaczek, chociaz fakt "smutnego taty" jeszcze nie bylo;) skoro nie masz roboty to jedzonko sam dla dziecka mozesz przyrzadzic poszukaj po necie jest pelno przepisow, co do zabawek to rowniez moglbys byc bardziej kreatywny, mi by bylo wstyd zebrac nie majac pracy a majac dostep do neta, przeciez internet to kopalnia wiedzy jak gotowac co robic z dzieckiem a czasu ci chyba nie brakuje;) wiec wysil sie chlopie masz jaja czy nie?

Gość smutny tato
Wies koło Częstochowy jeszcze nie siedze w domu tylko pracuje ile moge by miec jakis grosz i utrzymac rodzine zjadaja nas oplaty