Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katerinnaa

Co kupicie trzylatkom na mikołaja?

Polecane posty

Gość katerinnaa

...

Gość ndskjkdsjksuis
lego duplo? 3 latki jeszcze nie czają co to mikołaj, mówię o takim 3 latku niepełnym

Gość malowanie szpachlowanie
zestaw maly chemik, kolejke piko - wersja antyczna i internetowe wydanie "nie" a ty?

Gość katerinnaa
a co tu czaić? Wystarczy mi że moja 2latka jak coś zbroi mówi Ojej (i rozgląda się,patrząc w górę) a Mikołaj patrzy... Już będe grzeczna!

Gość katerinnaa
Jak oglądam zabawki na allegro mówię że przeglądam worki z prezentami od świętego mikołaja .

Gość katerinnaa
Taka dwu trzylatka nie zadaje jeszcze skomplikowanych pytań nie czai co to allegro . Jest w stanie zrozumiec właśnie takie nieskomplikowane rzeczy jak na przykład święty mikołaj przynosszący prezenty dzieciom które były cały rok grzeczne. Nie wiem co kupic podoba jej się wiele rzeczy musiałabym wydać ze trzy tysiaki żeby to ogarnąć wszystko.

Gość katerinnaa
A co Wy kupujecie?

Gość katerinnaa
Ja chyba kupię z biga te klocki dom pszczółki maji-one sie łączą z duplo i hello kitty i innymi tego typu. Kosztują około 180 a maja aż 213 elementów.

Gość katerinnaa
Ale co pod choinę? Może klawiszowca z mikrofonem i krzesełkiem?

ja mojej kupiłam domek dla lalek .trafił sie nam w promocji więc kupiliśmy i czeka do mikolajek, ale nie mam pomyslu na święta grunt że duzo czasu zostało

Gość katerinnaa
Nie wiem. A jak u Was z pomysłami?

na pewno zadnych zabawek ( ma w domu mase, ciagle cos nowego dostaje a niczym sie tak naprawde nie interesuje ). Myslalam o lampce nocnej, podobaja mi sie bardzo takie a'la akwarium Albo ksiązka z bajkami, bo lubimy wieczorem poczytać. Jak pytam syna co chcialby dostac w prezencie, zawsze taka sama odp. Jogurcik :)

Na mikołajki nie wiem, może jakąś nową książkę synek uwielbia :) Na święta ma dostać wymarzony młot pneumatyczny z Mańka Złotej Rączki, na mikołajki raczej drobny prezent.

Gość katerinnaa
Domek dla lalek-tez dumałam czy nie kupić ale ostatnio jej nakupiłam lalek barbie i porównując do klocków -częściej bawi się klockami niż lalkami więc z domkami może jeszcze trochę poczekam a narazie w świat klocków pójdziemy?

Gość katerinnaa
Ja jak swojej pytam co che, to mówi że duży prezent. A jak pytam jaki ten prezent chce, to odpowiada że czerwony;).

Katerina- i dlatego uwazam, ze nie ma co wymyslać na siłe. Moje dziecko póki co nie rozumie za bardzo o co chodzi z Mikołajem .Jak podrosnie i powie , ze cos bardzo chce , i rzeczywiscie bedzimy widzieli ze sie czyms interesuje, to na pewno mu kupie.A tak,teraz - ucieszy go cokolwiek.

Gość Na mikolajki nic,ale na wigili
Moje na mikolajki nie dostaną pezentow, ale za to na wigilie cos sie wymysli ,jeszce mam czas

Gość ndskjkdsjksuis
no widzisz katerina a piszesz, że taka bystra czerwony, no, rzeczywisciw widać, że wie o co chodzi z mikołajem

Gość katerinnaa
no może i tak. Ale jakieś klocki trzeba kupić bo to teraz najlepsza zabawka.

no tak tylko że moja tylko tymi lalami sie bawi a o tym domku steka kilka dobrych miesięcy ... klocki duplo ma ale szał na nie miała bardziej po roczku tak do 2, 5 roczku ( odkąd ze straszą kuzynka nie zaczęła sie barbie bawić)

Gość katerinnaa
A to wiele wyjaśnia. Moja się bawi z chłopcami(kuzynami) i są to auta stąd mamy tez zestaw klocków do budowania ich i pociągi mamy Ona by chciała pociąg tomek i przyjaciele albo lubi tez boba budowniczego ale lubie tez maję i kitty i w sumie to nie eiwm czegi ona nie lubi...

Gość katerinnaa
Ona często jak zobaczy jakąś zabawke to mówi -lubię to Więc lubi wszystko Wózki z lalkami stoja i kurzem zarastają auto do jeżdżenia też piłka do skakania jest ruszana może ze dwa razy na tydzień kredki farby i inne plastyczne -podobnie. Lalki barbie maja swoją toaletkę i szafę z mnóstwem ubrań ale nie lubi ich ubierać(nie potrafi) zmienia im tylko buty i okulary Ich dzieci potrafi porozbierac do naga i porzuca, nie bawi się nawet rowerkami i deskorolką które im sama kupiła. Kucyki też jej juz nie interesują. Maskotki tylko leżą w skrzyniach-przytuli i rzuci. Rower-niee(za trudne)mimo że ma ich cztery różne.

Gość 098765re
ale przeciez nie tak dano byl Dzien Dziecka, wieec po co te prezenty znowu?