Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Onatralalal

Kolczyk w pepku ! pomocy

Polecane posty

Go艣膰 Onatralalal

Czesc. zrobilam sobie dzi艣 kolczyk w pepku .. prawie nie bolalo .. potem zaczelo bolec troszke i teraz juz wgl nie boli .. dalam na rane Trybiotic.. .. i chciala bym sie was zapytac czy lekka ropa w dziurce jest normalna?? pepek przebilam jakies 8 godz temu . ;)) Jak bylo u was? ,jak sie goilo , ile czasu ? czym przemywac ?i tp ???

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kolczyk w p臋pku
jest juz passe

Udost臋pnij ten post

Ja robi艂am kolczyk w pepku kilka lat temu w salonie kosmetycznym ropa nachodzi艂a mi d艂ugi czas i bola艂o, wtedy wyci膮ga艂am kolczyk i przemywa艂am zwyk艂膮 wod膮 utlenion膮 po jakim艣 czasie rana si臋 zagoi艂a. Tak, 偶e si臋 nie przejmuj mi ropa nachodzi艂a chyba 2 tyg pomimo przemywania kilka razy dziennie i w ko艅cu ust膮pi艂o tak nagle jak si臋 pojawi艂o.

Udost臋pnij ten post

Moja szwagierka mia艂a te偶 i ci臋偶ko si臋 jej to goi艂o a偶 ponad miesi膮c, ci膮gle co艣 nie tak.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za bardzo uog贸lniacie
mnie goi艂o si臋 prawie p贸艂 roku ci膮gle musia艂am zakleja膰 plastrem, przemywa膰, smarowa膰 antybiotykiem mam kolczyk od 15 lat

Udost臋pnij ten post

ja mia艂am jakie艣 8 lat temu robiony u kosmetyczki, z tego co pami臋tam szybko i bez problem贸w mi si臋 zagoi艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 onaa..
Dzieki dziewczyny mi chyba tez sie szybko zagoi ^^ bo jak narazie wszystko jest ok

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 po co sobie robicie
takie ohydztwo to oblesne jest ps p臋pek jest blizn膮, majstrowanie w bliznach nie jest zdrowe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 67ytghb
warto sie meczyc dla kolczyka w pepku?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Onalalalal
Owszem warto. kolczyk w pepku wyglada bardzo ladnie..:) oczywiscie kazdy lubi co innego ;] jak sie o niego dba nie trzeba sie meczyc ;]

Udost臋pnij ten post