quedate 0 Napisano Listopad 5, 2012 Witam, chcialabym sie Was poradzic... Probowalam przeprowadzic diete 10-dniowa, ale nie wyszlo. Nie, nie dlatego, ze sie obzeram czy mam slabosc do slodyczy. Nie. Po prostu brakuje mi w tej diecie warzyw i owocow. Akurat slodycze i pieczywo, napoje gazowane moga dla mnie nie istniec. Probuje znalezc dla siebie jakis odpowiedni sposob odzywiania, tak zeby chudnac a jednoczesnie zeby dieta byla urozmaicona i pokrywala zapotrzebowanie na wazne skladniki odzywcze. I wymyslilam sobie, ze od rana tak do 15 bede jesc jablka, grejfruty i kalarepe (przy okaji duzo blonnika) a pozniej od 15 do 20 twarozki, tunczyka, piers z kurczaka, jajka. Albo naprzemiennie, np. poniedzialek warzywa i owoce, we wtorek nabial, sroda warzywa i owoce itd. Co o tym myslicie? Czy mialoby to sens? Moze jakis dietetyk sie wypowie? Bede wdzieczna za okazana pomoc. Pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vitrinka Napisano Listopad 6, 2012 Zainteresuj się dietą dra Pape to będziesz miała właśnie mniej więcej taki styl żywienia i gwarantowane efekty, z zerem głodu czy braków (bo można jeść praktycznie wszystko). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jordan.pl 0 Napisano Listopad 6, 2012 warzywa możesz łączyć dowolnie zarówno z węglowodanami jak i z białkami, czyli jak najbardziej tak jak napisałaś. Byle nie jeść razem węgli i białek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uhehehe Napisano Listopad 6, 2012 ZRÓB SOBIE DIETE NIEŁACZENIA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
quedate 0 Napisano Listopad 6, 2012 Bardzo dziekuje Wam za odpowiedzi. Sprobuje tej diety tak jak napisalam, wole taka niz glodowke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach