Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bnmfsffghgfd

czy powinnam czuc sie zagrozona w jakikolwiek sposob?

Polecane posty

Gość bnmfsffghgfd

mieszkam na wyspach. jestem z mezczyzna od zaledwie niecalych 3 miesiecy. nie jest polakiem i jest starszy o 10 lat (jesli to ma jakiekolwiek znaczenie). dba o mnie i traktuje mnie powaznie. na pewno mu na mnie zalezy. co prawda jeszcze nie padlo 'kocham', ale czuje, ze jest we mnie zakochany, w tym tygodniu razem wprowadzamy sie do nowego mieszkania. z zona polka, ktora jest baaardzo religijna, rozstal sie (jedynie werbalnie) 2 miesiace zanim sie poznalismy. nie poklocili sie, jedynie ona stwierdzila, ze teskni za domem i nie chce zyc w uk. chciala, zeby on pojechal z nia, ale on nie chcial bo po 1 nie umie polskiego i nie dostalby zadnej pracy a po 2 sporo walczyl zeby przyjechac do anglii, legalnie pracowac i zalozyc wlasna firme. ona codziennie do neigo pisze, ze teskni za nim, ze go kocha. on przy mnie jej odpisuje, ze bedzie ja wpieral jedynie finansowo (ona nigdy nie pracowala w ich malzenstwie, tylko zajmowala sie domem; obecnie ma w pl jego karte i moze jej uzywac kiedy chce) ale nie emocjonalnie, ze ona juz jest wolna kobieta i powinna sobie znalezc kogos w polsce. on jej pisze wprost ze za nia nie teskni i jej nie kocha. maja razem dwojke dzieci, ktore maja urodziny na poczatku grudnia i za ktorymi teskni (co jest naturalne). dlatego do nich jedzie. ja sie zabieram z nim, jako ze moje miasto jest po zachodniej stronie polski i najpierw mnie tam podrzuci, a potem pojedzie do nich. i teraz sprawy, o ktore sie martwie: boje sie, ze gdy ja zobaczy, to uczucia odzyja (chociaz on sie zarzeka, ze nie i ze nawet gdyby ze mna nie byl to by do niej nie wrocil bo go bardzo skrzywdzila - zabrala mu jego dzieci) a druga kwestia to to ze mimo ze mowi, ze jej nie kocha i nie teskni to nie napisal jej ze z kims jest. jednak swieta chce spedzic ze mna i np. planuje, ze gdy jego dzieci beda miec ferie zimowe polecimy razem na wakacje. jak myslicie, powinnam sie czegos obawiac? nie chce wyjsc na zazdrosnice ale tez nie pozwole robic z siebie idiotki :P

Gość bnmfsffghgfd

Gość widzialy galy co braly....
a jak sie wzielo starego dziada po rozwodzie to juz twoj problem

Gość bnmfsffghgfd
kochana, czytaj dokladnie, moj 'stary dziad' nie ma rozwodu ;)

Gość bnmfsffghgfd