Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedyś fajna osoba

Wy też stajecie się pełni negatywnej energii?

Polecane posty

Gość kiedyś fajna osoba

Ja mam wrażenie że te całe kafeterie, pudelki, wp, całe tv, hejterstwo na żywo i w sieci, trollingi nie trollingi... cała ta negatywna energia zewsząd wgryza mi się w skórę, sama czasami widzę u siebie bardzo negatywne nastawienie w stosunku do rzeczy lub osób które kiedyś by mnie w ogóle nie interesowały. Jesteście większymi trolami niż kilka lat temu? :) Robię się wredna, czasami obgaduje znajomych, tracę czas na negatywne komentarze pod zdjęciami Natalii Siwiec, czytam o rozwodach gwiazd. Kiedyś byłam chyba fajniejszą osobom :). TEŻ TAK MACIE? :D

Gość dsffdsdfs
musisz przestać czytać komentarze, a najlepiej zablokować w adblock :classic_cool:

Gość kiedyś fajna osoba
btw osobą nie osobom byłam ;P, a z tymi komentarzami to może byłby i pomysł, ale co mi to da kiedy będę dalej wchodziła np. na kafeterie ;)

Przez jakiś czas przez netowe hejterstwo zniesmaczyła mnie cała ludzkość, ale już się wyleczyłam z tego :P

Gość byczycaa
po prostu uzaleznilas sie od neta, odpocznij. Ja nawet nie wiem co pudelek czy inne, nie interesuje mnie to, mam swoje zycie

Gość kiedyś fajna osoba
dokładnie o 23.00 usiadłam. Wcześniej do 19.00 praca, potem kilka ważnych spraw poza domem i w domu, kolacja z facetem, teraz on dalej pracuje a ja usiadłam przed komputerem. Myśle że to nie jest kwestia nadmiaru czasu ;P. Raczej sięgania ze zmęczenia po najniższego lotu rozrywki :)

Trafiłaś w samo sedno :D ja tak właśnie miałam, jak przestawiłam się z bardziej aktywnego trybu życia na netowe lenistwo, dlatego teraz szukam sobie jak najwięcej zajęć poza pracą :P

Gość kiedyś fajna osoba
chyba też muszę tak zrobić. Grunt to w porę zauważyć problem :)