Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgret 45

ratunku tyje

Polecane posty

Gość zgret 45

Witam! Przeczytałam większość wpisów i pomyślałam dzięki wam ze może można coś jednak zrobić i w moim wieku. Jestem po 40-tce ciągle myślę odchudzaniu i kończy się tylko na myśleniu.Miałam porywy chodzenia na basen, jazdy na rowerze ,chodzenia na kijkach, ale po jakimś czasie tracę zapal. Staram się nie jeść wieczorem po 18 tej ale czasami dopadają mnie ataki głodu ponadto lubię słodycze. Proszę napiszcie jak mobilizowałyście się do walki może i mi to pomoże . Na dzień dzisiejszy przy wzroście 164 cm ważę 80 kilogramów a pragnę zrzucić 15 kg czy to realne

Gość uhehehe
i ja tez

Hej :-) Mam 38 lat i od 1 sierpnia jestem na zdrowej diecie MŻ. Ważyłam 58 kg. przy wzroście 160 cm. Teraz 51,6 kg. Niestety mam taka budowę,że wszystko siedziało mi w brzuchu i wyglądałam okropnie...Teraz jestem mega zadowolona ze swojego wyglądu,więc warto troszkę się poświęcić. Na początku było mi ciężko...też uwielbiam słodycze,ale udało się. W tej chwili nawet mnie nie ciągnie do słodkiego.:-D Dopóki było ciepło chodziłam na szybki marsz i jeździłam na rowerze,teraz 2 razy w tygodniu przerabiam filmiki np.http://www.youtube.com/watch?v=lOZDN1UnZ9U Jem 5 razy dziennie...ostatni posiłek ok 18-19ej.najczęściej białkowy. Nie jem białego pieczywa,słodyczy,fast foodów,sosów,gazowanych napoi itp. jem smażone ale na odrobince oliwy...np.gdy robię obiad dla rodzinki to kotlecika dla siebie panieruję w otrębach,albo w mielonym lnie, do mielonych zamiast buły też dodaję otrębów,do zup dodaje jogurt naturalny lub serek homo zamiast śmietany itp...itd. Zgret 45 powodzenia,trzymam za Ciebie kciuki...:-D🌼