Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mjmjmjdpdpdgj

Mało jest przystojnych i seksownych facetów w Polsce...

Polecane posty

Gość mjmjmjdpdpdgj

wczoraj tak siedzialam i obserwowalam ludzi czekając na pociag...malo ktory facet jest powalajaco przystojny, tylko jednego takiego widziałam. Reszta to jakas porazka. Atrakcyjni są tylko b.młodzi ale oni tez zdziadzieją za 3-4lata

Gość paulinkaa82
Są przystojni faceci ale w dużych miastach gdzie są ulokowane duże firmy,banki,uczelnie wyższe.W Warszawie widziałam nawet facetów o twarzach ładniejszych niż mają niektóre kobiety :)

Gość brzydki_facet
Jak ładniejszy od kobiety to chyba gej :)

Gość kurnajakto gg 5473221
Wszyscy ludzie się szybko starzeją w tych czasach, a przyrost naturalny niski bardzo! Moje gg to 5473221 Pobajerzmy und poknurzmy and podewiańćmy?

Gość jdkjawkj
tak to straszne , a my piękne i wspoaniałe kobiety nie mamy z kim sie spotykac , co za niesprawiedliwosc losu

Gość a takie tam
Dużo zapewne upiększa swoimi walorami krajobraz Wielkiej Brytani :D

Gość 6 lat w Poznaniu
w 100% się zgadzam, w Polsce mało jest przystojnych facetów z klasą są ale mało..

Gość accco
a ja mysle ze nie jest to kwestia urody lecz zaniedbania. Fryzura stworzona przez maszynke plus szare i czarne ubrania.

Drogie Panie wypada odbić piłeczkę i w Waszą stronę, tez nie jesteście chodzącymi ideałami, które powalają z nóg, więc nie marudźcie. bo to po prostu nie pasuje...

Gość Za to w Poznaniu są
same puszczalskie... w ciągu tego roku spałem z 3-ma z tego miasta a 2-óm odmówiłem. Z każdym teraz do łóżka włazicie jak zero szacunku dla siebie, wystarczy że facet wam się podoba.

Gość a takie tam
60 % osób pracujących w Polsce zarabia poniżej średniej krajowej. A jak wygląda średnia krajowa w tej republice bananowej to każdy wie, plus dochodzi coraz wieksze bezrobocie. To ja się pytam, do jasnej cholery, jak przy takich zarobkach faceci mają wogóle jako tako wyglądać. Wieczne nerwy, stres, do tego brak kasy na siłownie, treningi. Wyglądają na tyle na ile mają kasy.

Gość accco
Jakos kobiety a Polsce sa bardzo zadbane, wiec jednak sie da.

Gość a takie tam
accco tak samo jak faceci

Gość accco
Prosze cie, spojrz na swojego ojca na swoich kolegów. Jak są ubrani? Co maja na glowie? Mysle ze wnioski beda takie jak moje niestety.

Gość 6 lat w Poznaniu
] Za to w Poznaniu są same puszczalskie... w ciągu tego roku spałem z 3-ma z tego miasta a 2-óm odmówiłem. Z każdym teraz do łóżka włazicie jak zero szacunku dla siebie, wystarczy że facet wam się podoba. To po co sypiasz z takimi wywłokami:)?? pajac

Gość 6 lat w Poznaniu
mario:"Drogie Panie wypada odbić piłeczkę i w Waszą stronę, tez nie jesteście chodzącymi ideałami, które powalają z nóg, więc nie marudźcie. bo to po prostu nie pasuje... "... w oczach kłamstwo lśni, z nim tak do twarzy mi..." Hahah to ciekawe, bo obrockrajowcy jak przyjeżdzają do Polski zachwyacają się nasza urodą, chwalą za granicą itp. a o Polakach nie słyszałam ani jednej dobrej opinii odnośnie ich wyglądu, ANI JEDNEJ POWTARZAM. Moi koledzy jak przyjezdzają do klubów w Polsce to mówią, że nigdy w życiu nie widzieli w 1 miejscu tyle ładnych kobiet. a o Polakach co mówią laski z innych krajów?Wręcz przeciwnie, same negatywy, że brzydcy i podobni do RUSKICH, czyli mordy nijakie. Zresztą spójrz na gazety, seriale, telewizje, laski w Polsce nr 1 , klasa, każda ale to każda z nich może brac w wyborach miss udział, bo są po prostu ładne,a Polacy? pokaż mi fajnego, przystojnego męskiego Polaka, na miarę Brada Pitta czy Collina Farrela. co , jeden Zakościelny?

Gość 6 lat w Poznaniu
Hahah to ciekawe, bo obrockrajowcy jak przyjeżdzają do Polski zachwyacają się nasza urodą, chwalą za granicą itp. a o Polakach nie słyszałam ani jednej dobrej opinii odnośnie ich wyglądu, ANI JEDNEJ POWTARZAM. Moi koledzy jak przyjezdzają do klubów w Polsce to mówią, że nigdy w życiu nie widzieli w 1 miejscu tyle ładnych kobiet. a o Polakach co mówią laski z innych krajów?Wręcz przeciwnie, same negatywy, że brzydcy i podobni do RUSKICH, czyli mordy nijakie. Zresztą spójrz na gazety, seriale, telewizje, laski w Polsce nr 1 , klasa, każda ale to każda z nich może brac w wyborach miss udział, bo są po prostu ładne,a Polacy? pokaż mi fajnego, przystojnego męskiego Polaka, na miarę Brada Pitta czy Collina Farrela. co , jeden Zakościelny TO NIE JEST KWESTIA KASY, PO PROSTU Z GENÓW MACIE BRZYDKIE MORDY I JESTEŚCIE NISCY, ale to nie jest wada, najgorsze jest brak zadbania o siebie!

Gość 6 lat w Poznaniu
statystyczny młody Polak 1.Adidasy, wyciągnięte pory, bluza z kapturem, cwaniakowaty wygląd twarzy Inny typ trochę starszego Polaka: 2.wąsy, reklamówka w ręku, ciuchy bez ładu i składu, wyciągnięte jak po starszym bracie, stara skóra ( po cholere nosić skórę?). Brudne stare buty, jak sprzed 20 lat. Ale...najlepsze są dyskoteki w małycyh miastach:... 99% gości ma obcisłe koszulki sportowe, buractwo bije z oczu. Tam spotkać faceta w koszuli? WYJĄTEK Lepiej jest w dużych miastach,, tam faceci bardziej o siebie dbają, koszula, fajne czyste buty, zadbani ( nie mówię o chodzeniu na solarium, itp , bo to też niefajne)

Gość Za to w Poznaniu są
6 lat w Poznaniu - jak dają to czemu miałbym nie skorzystać, w ogóle się tym nie przejmuje, w tym mieście to chyba taka moda wśród studentek żeby se obcego faceta na sex brać i wszystko im jedno, u mnie w mieście to chociaż trzeba się postarać a w Poznaniu hehehehehehe nawet mi się nie chce tych akcji opisywać, mieszkasz tu 6 lat chyba wiesz co tu się dzieje.

Gość 6 lat w Poznaniu
Za to w Poznaniu są 6 lat w Poznaniu - jak dają to czemu miałbym nie skorzystać, w ogóle się tym nie przejmuje, w tym mieście to chyba taka moda wśród studentek żeby se obcego faceta na sex brać i wszystko im jedno, u mnie w mieście to chociaż trzeba się postarać a w Poznaniu hehehehehehe nawet mi się nie chce tych akcji opisywać, mieszkasz tu 6 lat chyba wiesz co tu się dzieje. OKOKOK , i co z tego? poruszasz inny temat, ja mówię o wyglądzie a Ty o łóżku.Co ma piernik do wiatraka?!?!?! Za to faceci sa wszyscy mega łatwi w całej Polsce, ciesz się, że chociaż laski sa w niektórych miastach porządne. Mamy XXI wiek, kobieta potrzebuje seksu tak samo jak facet!

Gość 6 lat w Poznaniu
i co z tego? poruszasz inny temat, ja mówię o wyglądzie a Ty o łóżku.Co ma piernik do wiatraka?!?!?! Za to faceci sa wszyscy mega łatwi w całej Polsce, ciesz się, że chociaż laski sa w niektórych miastach porządne. Mamy XXI wiek, kobieta potrzebuje seksu tak samo jak facet!

Gość qrwegrdtfh
h

Gość gość
Przystojnych Polaków jest mało.. a ten koleś od seksu - a co myślałeś, że laski nie lecą na przystojnych i się z nimi nie sekszą?? Pewnie jak były ładne, to byłeś przerywnikiem między jednym a drugim bzykankiem z innym gachem, a już sobie wyobrażasz nie wiadomo co, hipokryto. Sam pchasz ptaka w każdą chętną, każda cię może mieć na pstryknięcie, a uważasz się za nie wiadomo co i piszesz pogardliwie o tych kobietach. Swój do swego ciągnie i tyle w tym temacie.

Gość gość
Polki mają przesrane, podobnie jak Rosjanki i Ukrainki. W tych krajach proporcja pięknych kobiet do facetów to jakieś 10:2. Zobaczcie, ilu kolesi z zagranicy bierze sobie za żony lub dziewczyny Polki, a ile lasek z za granicy wiąże się z Polakami.. Wśród moich koleżanek - dwie laski, które wyszły za Norwegów, cztery mają facetów z Niemiec, jedna męża Włocha, jedna nawet wyrwała Japońca. I ŻADNEGO faceta, który wyrwałby laskę z innego kraju, chociaż na przelotny romans czy seks. Chyba, że jakieś bidujące Ukrainki, co to przyjechały tu za chlebem i dadzą tyłka za odrobinę życzliwości. Sorry, ale taka jest prawda.

Gość gość
I mało zadbanych. Niestety fakt :(

Gość gość
nie wygląd jest ważny u faceta tylko zaradność - jak facet zaczyna się skupiać na wyglądzie jak baba to staje się metroseksualny i zniewieściały. Wg mnie wyglądem nie odbiegają od takich Niemców czy Anglików.

Gość gość
Tak to sobie tłumacz ;) Tylko potem nie płacz na kafe, że żona nie chce z tobą seksu. Nie wiem jak Niemcy, ale trafić przystojnego angola to też jak w totka.

Gość gość
Mało jest ładnych i seksownych kobiet w Polsce. Wczoraj tak siedziałem i obserwowałem ludzi czekając na pociag...mało ktora kobieta facet jest powalajaco ładna, tylko jedną taką widziałem. Reszta to jakas porażka. Atrakcyjne są tylko b.młode, ale one tez zdziadzieją za 3-4lata.

Gość gość
Jak Polak ma ładną twarz to ciało beznadziejne (suchoklates, ramiona komara), a jak ma wysportowane ciało to obleśną twarz (łysy łeb albo cały czerwony z żyłami na wierzchu). Jeśli ma ładną twarz i ładne ciało to zj****y charakter (d****arz, imprezowicz, siano w głowie). Jeśli jest wysoki to albo chudy patyczak, albo typowy kark/dres. Jeśli jest niski to w ogóle o siebie nie dba, bo użala się nad swoim wzrostem. Co do cech genetycznych: większość polaków ma wielkie, okrągłe głowy, zupełnie bez wyrazu, małe oczy, wąskie usta. Fryzury wołają o pomstę do nieba, ciuchy też.