Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dranie tak mają

Kącik draniów

Polecane posty

Z góry zakładam ze ten temat jest nie moralny i wszyscy którzy maja moralniaki mogą wyjść. Macie panowie jakieś sprawdzone metody w określonych sytuacjach? Ja mam fajny sposób który działa w 90%. Gdy chodzi mi tylko o seks... A dziewczyna jest bardzo mną zainteresowana. Mam schemat wciskania bajki. Mowie zawsze ze nie dawno zerwałem i nie jestem gotów na związek. Jeżeli się zagłębia w temat mowie żeby nie naciskała :) Kończy się na seksie i na zerwanej znajomości. Metoda jest w tym ze nie można nigdy niczego obiecywać i użyć słowa "Kocham Cie"

Gość konwaliaaaa
pitu pitu, walikoniku jeden

Gość Quaq
przez takich chujow jak ty dziewczyny sa ranione!!! Zgin

Gość Ten młody typ
Tu wszyscy są uczciwi :>

Gość Najszybszy w mieście
przeciez chłopak napisał że temat jest niemoralny i jak się komus nie podoba to może nie czytać. więc o co to oburzenie?

Ale smyku gdzie tu niemoralność? Zwykłe gimgówniarskie zachowanie. W sumie to zastanowiłabym się nad tym jakie ameby intelektualne wyrywa, że się na to łapią.

skoro to działa widocznie takie ameby są:)

Dałabym sobie rękę uciąć, ze widziałam taką zagrywkę w jakiejś sraczce kinematograficznej rodem z Hameryky. Tak więc...fajne wzorce ma nasz domorosły drań. :D

Gość plumpol
racja,sprawdza się,ostatnio na takiego trafiłam,on się pewnie bawi już z nową a ja mam serce złamane i coraz gorsze zdanie o "samcach"

Gość Czy możesz opisać
Wygląd ameby intelektualnej? Zainteresował mnie temat.

Gość ivettta
Naj na innym temacie niz hmmm??? Niemozliwe:-D

No, jeżeli "dziewczyna jest bardzo mną (tzn tobą) zainteresowana" i masz 90% skuteczności to ty jesteś dupa, a nie facet :P (pomijając oczywiście, ze jesteś prawiczkiem ;) )

bo mi się pomyliło:(

Nie traktuję seksu jako sportu, ale jeżeli chodzi o metodę samego uwodzenia to najlepsza jest subtelna i intelektualna gra słów i niedopowiedzeń (w banalniejszej wersji zwana flirtem), ale do tego potrzebne jest zrozumienie gry po obu stronach, ale w przypadku inteligentnej osoby (a takie się zdobywa najprzyjemniej) nie stanowi to problemu

PLUMPOL: racja,sprawdza się,ostatnio na takiego trafiłam,on się pewnie bawi już z nową a ja mam serce złamane i coraz gorsze zdanie o "samcach" A nie wydaje Ci się, że idąc za szybko z kimś do łóżka powinnaś mieć pretensje trochę do siebie? Zabawne jest, jak kobiety mówią: "bo on mnie uwiódł" tzn. co? Wypatroszył czaszkę z mózgu? Miejcie trochę pretensji również do swojej naiwności. Dorośli ludzie a po paru okrągłych słówkach myślą, że to miłość na całe życie.

to naprawde są jeszcze kobiety które idą odrazu do łóżka z facetem, bo myślą że to wielka miłość, a nie dlatego bo maja na to poprostu ochote?:)

Nie,nie chodziło konkretnie o to że idą do łózka po takiej zagrywce... Bardziej o to ze nie maja o co mieć do mnie pretensji. Coś w stylu "nie przeszkadzało Ci to jak mnie ..." Nie rozumiem po co ta spina.

Gość Prosiałke
Miałem kiedyś taką jebniętą fanke... Suka nie chciała się odczepić

no to dobrze, bo już się bałem :)

Gość sssssssssssss
dranie :matka ,ojciec ,brat ,koza ,r,m,s,j. i inni

Gość CHUJozo
Manipulacja w psychologii oraz socjologii to celowo inspirowana interakcja społeczna mająca na celu oszukanie osoby lub grupy ludzi, aby skłonić je do działania sprzecznego z ich dobrem, interesem. Zazwyczaj osoba lub grupa ludzi poddana manipulacji nie jest świadoma środków, przy użyciu których wywierany jest wpływ. Autor manipulacji dąży zwykle do osiągnięcia korzyści osobistych, ekonomicznych lub politycznych kosztem poddawanych niej osób. JESTEŚ CHUJEM :>

Gość konwaliaaaa
temat sie kreci i o to mu chodzi;)

Gość Małamysz
O ile się nie mylę to większość kobiet manipuluje facetami. Pierdolony przykład. Kochanie będę się źle czuła jak pójdziesz z chłopakami na piwo.

"celowo inspirowana interakcja społeczna mająca na celu oszukanie osoby lub grupy ludzi, aby skłonić je do działania sprzecznego z ich dobrem, interesem." A gdzie tu działanie sprzeczne z ich dobrem czy interesem ? ;)