Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dranie tak mają

Kącik draniów

Polecane posty

Gość Do Vieviór
A jak ona go kocha i co wtedy? A on sie tylko bawi cham

Gość konwaliaaaa
oj dajcie spokoj dziala to w obydwie strony, bez wzgledu na plec... Wlazl na forum dla kobiet i mysli ze na pierdzi;)

Gość Torrent
Fajnie Ci ze wkurwiłes tyle ludzi?

Wyłączając czyny zabronione nie da się uwieść kobiety, która tego nie pragnie. :)

Gość Najszybszy w mieście
bardzo mądre słowa:)

Gość DonaldQ
Bo wy wszyscy jesteście tacy sami... Vievior taki sam prostak. Ktora z dziewczyn ma ochote poklikać?

Vievior pamiętaj to zawsze nasza wina :) Bo nawet jeśli dziewczyna coś zrobi to powie ze miała chwile słabości. To się ciągnie tak w nieskończoność. Nie chciałem żeby było tyle postów bez sensu.

przeprasza ale ja nie jestem taki sam jak vieviór, nie mam takiej rudej kity:)

Gość DonaldQ
Jak większość facetów... Tylko byście ruchali.

Gość konwaliaaaa
a czego oczekiwales ? Poradnika drani ?

Gość konwaliaaaa
donald nie mecz tak freda;)

no ja bardziej z tych prawych:)

Raczej chciałem porozmawiać o takich psychologicznych zagrywkach. Hmm ale nie bardzo na razie to wychodzi. konwaliaaaa co do tamtych postów :> O koń fighterach to strasznie mnie rozbawiły :P wprowadzasz nowa swiezosc na to forum :P

Nieco zaskakuje mnie fakt, że niektóre kobiety wciąż wolą uważać się za ofiary uwiedzenia niż czerpać profity z postępującego równouprawnienia płci i stawiać się w roli uwodzących. To jest dopiero ciekawe ;)

Gość konwaliaaaa
widzisz madrze gadam;) nia malo tu maltretujacych i marszczacych male co nieco...a powod i temat ...kazdy dobry;)

Vievior ale to nie wszystkie laski tak maja. Mam kilka koleżanek które "wykorzystują facetów na jeden raz" Normalnie w życiu nie narzekając. Są szczęśliwe. Taki syndrom ofiary trzeba samemu sobie przyznać. Nieporadnie życiowo dziewczyny to robią

vieviór Nieco zaskakuje mnie fakt, że niektóre kobiety wciąż wolą uważać się za ofiary uwiedzenia niż czerpać profity z postępującego równouprawnienia płci i stawiać się w roli uwodzących. To jest dopiero ciekawe -ciekawe dla kobiety uwodzącej czy dla uwodzonego faceta? :classic_cool:

Gość Włodarkiewicz
Nie jesteś draniem tylko meską dziwką... Idz juz z tego forum bo sie zyc nie da.

Gość 1111111Elizkaaaa
łóżko , sex konczy się HIVem dlaczego to do was nie dotarło! Gumka NIE CHRONI tylko jak dziurawy parasol, trochę chroni ale nie do końca. Wielu już złapało HIVA w gumce. Poza tym dotykasz fiuta gołą ręką który jest cały umazany w wydzielinie lub krwi kobiety jak zdejmujesz guę

Gość Serena K.
To ja chyba wole moknąć :-) Hihih

Gość CHUJozo
Eliza dobrze mowi... Seks z takimi zerami jest bez sensu.

Gość hahahahhahaha
ale się uśmiałam, tylko że ja jestem kobietą i wiem że my nie chodzimy do łóżka ze świeżo porzuconym cymbałem !!!!!!!!!!!!

Fał, to jest ciekawe z punktu widzenia przemian obyczajowych. Porównajmy sobie podejście kobiet do swej roli w związku w krajach Europy Zachodniej. :)

O kurcze ale hejtów. Cymbał mówisz no coś w tym jest. Kiedyś słyszałem taką teorie ze nie ma identycznych kobiet :). Każda z was jest inna i indywidualna w swoim podejściu do świata. Ja to szanuje wiec Ci wybaczam.

Draniu... :) zapewne nie tarfiłeś na taka która ci przerysuje ego :classic_cool:

V34 być może nikt nie jest idealny. Hipotetycznie maximum mojego poniżenia wyglądało by tak ze dostał bym kosza. Aaa no tak zapomniałem ze zanim stałem się pewny siebie w miejscach publiczny dostałem ich trylion. Zarysować to mogła by mi buźkę :P jak bym dobrego liścia przyjął