Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laska niezbyt sfrustrowana

Słyszeliście, że lizanie kobiecego krocza może wywołać raka okolic jamy ustnej?

Polecane posty

Może ja nie zostanę jej ambasadorem, ale w imię solidarności ze szczytną ideą, zrezygnuję z propagowania swojej kampanii "Minetkowe święto może trwać w nieskończoność":)

Gość kolba girl
ciekawe czy obrabianie kolby też jest tak groźne

Gość tak potwierdzam
Tak samo dziewczyna moze miec leukopkie zwlaszcza jak facet pali papierosy> jeszcze wiele innych chorob jest w ten sposob przenoszonych.

Gość tak potwierdzam
leukoplakie

Gość do kolba girl
a myślisz że czym facet przenosi wirusa brodawczaka (HPV) ? Więc jak to ujęłaś, obrabianie w jakikolwiek sposób tej kolby czy doustnie czy dowcipnie skutkuje zarażeniem, o ile go ma

Gość kolba girl
to straszne. Tyle kolb się obrabiao

Gość do kolba girl
natomiast sprawdzenie czy go ma jest dość kosztowne (około 300 zł) i w niewielu punktach medycznych. Na wynik czeka sie około 2 tygodni

Gość kolba girl
przecież nie będę czekać 2 tygodnie z obrobieniem kolby. No proszę cię. Ja muszę tu i teraz, zaraz, natychmiast :D

Gość do kolba girl
przy rozprzestrzenianiu się wirusa na twoim miejscu zrobiłabym sobie badania. U kobiet mniej inwazyjne badanie, takie jak podczas cytologii. Niewiele facetów decyduje sie na włożenie szczoteczki badawczej do "kolby". :( Ale cóż, jeśli obrabia się ich wiele, to ze skutkami też sie trzeba liczyć przecież

Gość kolba girl
spoko...ja żartuje. Kótasa widziałam na zdjęciu. W realu never ever forever whenever together

Gość Jestem Kaja i mam jaja
taaa...

Gość lattree
To prawda -przy czym łatwiej zarazić się w drugą stronę . Stąd HPV jamy ustnej coraz częstsze u młodych imprezowiczek i chłopców wiadomej orientacji . P.S przez całowanie lasencji 'lodożernej" niejeden chłopak już to złapał -opinia lekarzy. Tak też można to złapać. Potem personel w klinikach szepcze sobie szydercze żarty...

Gość gość
Dla mnie jedzenie, picie piwka i lizanie krocza to najlepsze przyjemności na które mnie stać