Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kochanka idealna

Kochanka idealna

Polecane posty

Gość Kochanka idealna
Tak, wiem. Nic już nie napiszę.

Ja nie zajmuję się etyką, nie jest też zwolennikiem narzucania jednej powszechnie obowiązującej moralności (to wynika z wielokrotnych przemyśleń na temat człowieka - ale nie o tym jest temat), więc nie zamierzam rozstrzygać kwestii uczciwości. A co do narzekania - jeżeli niesie ono z sobą pozytywne emocje dla Ciebie, to nie powinnaś się przed nim wzbraniać (oczywiście w świecie realnym narzekanie potrafi denerwować, ale tutaj, jak ktoś nie chce, to po prostu nie musi czytać:)) Myślę też, że mimo fatalnego uczucia teraz, później wyjdziesz z tego zwycięsko, gdy on zrozumie co stracił;)

Gość Kochanka idealna
:-) tyle, że ja się nie dowiem czy on zrozumiał co stracił. Na szczęście JA WIEM co stracił, znam swoją wartość. Pozdrawiam.

Dowiesz się, bo się jeszcze odezwie, ale dopiero, jak zrozumie. A niektórzy do tego procesu potrzebują wiele czasu;) Sam nick wskazuje, że znasz swoją wartość. Swoją drogą zastanawia mnie, co się pod nim kryje, ale oczywiście niestosownie byłoby pytać:)

Gość brahmin -piszesz jak
przeintelektualizowany nudziarz egocentryk :p

Gość Kochanka idealna
Między innymi pod nickiem kryją się takie fakty: - nigdy nie pytam kochanka czy mnie kocha, - nie pytam o jego relacje z żoną, - nie pytam dlaczego zdradza, - nie dzwonię i nie piszę w weekendy oraz w tygodniu po 18, nawej jeśli mnie "skręca" z tęsknoty, pożądania, samotności, ect - no i najważniejsze po wczorajszej informacji od niego usunęłam wszytsko co się z nim wiązało... jeśli mnie nie chce to się nie bedę narzucać... A poza tym... tajemnica.

Ten pragmatyczny aspekt w ogóle nie przyszedł mi do głowy, ale świetnie pasuje do nicka:) Ale z pewnością ciekawsze jest to, co kryje się pod "tajemnicą":)

Gość Kochanka idealna
Domysliłam się, ze nie o taki ideał" być może chodzi ale uwierz mi... to JEST BARDZO ważny aspekt posiadania kochanki/kochanka.

Wezmę sobie do serca tą cenną wiedzę, bo nie wykluczam, że mi się kiedyś przyda:) I chciałbym, żeby miała właśnie te cechy

Gość Kochanka idealna
Służę cennymi radami w razie potrzeb.

Gość hahatka
Kochanka idealna czy może się Pani odezwac? :) ilikeyouu@vp.pl

Gość Kochanka idealna
Czy trudno? Jak Cię zżera tesknota to trudno ale wiesz... mus to mus :-) Nie warto ryzykować.

To tego, że nie warto ryzykować nie musisz mnie przekonywać, bo ja lubię ryzyko w każdej postaci i w wielu sferach życia i raczej mi z tym dobrze:) Lubię kolekcjonować wrażenia:) Ale jestem pewien, że znalezienie kochanki nie będzie nigdy moim celem. Jeżeli coś takiego wyjdzie to raczej tak, jak u Ciebie - spontanicznie.

Gość Kochanka idealna
Szukać kochanki czy kochanka? Trochę to dziwne ale różnie bywa. Było ekscytująco ale nie zamierzam na siłę zastępować go kims innym, bez sensu. Musi zaiskrzyć, tylko wtedy będzie miło i nienachalnie.

Wydaje mi się, że jestem osobą dość otwartą. Jednak wyobrażenie, że mógłbym posiadać kochanka jest dla mnie okrutne:) A więc pozostają Kochanki... Ja właśnie, przynajmniej na tym etapie życia, żeby to iskry, a nie rozsądek kierowały moim postępowaniem:)

Gość Kochanka idealna
Rozumiem ale kiedyś to się może zmieni. Pozdrawiam

Gość AJDklskla
pozdrówcie również swoich znajomych, sąsiadów oraz bliższa i dalszą rodzinę