Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arek 33

Moja była jest piękna

Polecane posty

Widziałem dziś swoją byłą po dwóch latach od zakończenia związku , kiedyś była przeciętna dziewczyną studiowała była ze wsi zakochałem się ale mi odwaliło i ją żuciłem w naj gorszy sposób powiedziałem jej że jest dnem że do niczego nie dojdzie w życiu jestem osobą z własną firmą i chciałem kobiety majętnej choć ją bardzo kochałem wyrzuciłem ją z mojego życia . A dziś ona jest piękna po prostu promienieje jest kierownikiem dużej firmy wozi się nowym autem . A ja myślałem że ona tylko leci na kasę a ona sama doszła do tego . Co ja zrobiłem

Gość trabaaaaaaaaaa
kochałeś ale wyrzuciłeś? to się wyklucza. nie kochałeś.

Gość egzamin komisyjny
ależ skarbie nie masz czego zalować kocha sie pomimo wad a nie za zalety wiec moze warto popracować nad wlasną niemoca w tym zakresie>?

Gość ererererrrtrt
zalosny analfabeta

Kochałem bardzo ale ona mi wtedy powiedziała że jestem materialistą i miała rację . Była zaradna kochana ale mi odwaliło

Gość traaabaaaaaaaa
no to co..to szacun za przyznanie się do własnej hipokryzji. I tyle, bo nic Ci nie zostało:/

Czy wy nie rozumiecie że ja żałuje to była jedyna kobieta w moim życiu uczciwa A ja ją potraktowałem jak ostatnią szmatę ,

Gość traaabaaaaaaaa
no rozumiem, ale zrozum że niestety czasu nie cofniesz, choćbyś błagał ona nie wróci, bo właśnie potraktowałeś ją jak szmate..jedyne co możesz zrobić to pójść i NIE licząc na nic więcej, szczerze ją przeprosić, lepiej się poczujesz

Gość kkkjjj
No widzisz kij ma zawsze dwa końce Jak ze wsi to be, a tu niespodzianka dla ciebie niemiła. Gdyby nie wieś to miasto nie ma co jeść i tak to się kręci.

Gość takie czasy..........
byles debilem zaluj

Gość Lassseczkay 098765
Kolejne łzawe i nieudolne prowo pisane przez babę.

Żałuję , ale ona na pewno nie będzie chciała ze mną rozmawiać . Gdy ją zobaczyłem wszystko odżyło zobaczyłem te piękne niebieskie duże oczka a gdy jej cześć powiedziałem ona się zarumieniła i odpowiedziała mi dzień dobry panu i poszła dalej

Lassseczkay 098765 jestem facetem komu mam to powiedzieć i tak wszyscy napier... się ze mnie