Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkhgiofcuy

LEKI PODOBNE DO RELANIUM, COS Z TEJ POLKI

Polecane posty

Gość jkhgiofcuy

nie chodzi mi o to zeby mocno przedawkowac aby poczuc cos, tylko zeby wystarczylo wziac 1 badz dwie. Znacei takie>?

Gość a ty nie lepsza
w jakim celu chcesz je wziac?

Gość monsignore papież Kaczyński J
herbatka, albo skręt z majeranku

Gość jkhgiofcuy
nie wazne w jakim celu.

Gość a ty nie lepsza
skoro niewazne to witamine c sobie zazyj.

Gość xxxs...
to zalezy od organizmu, jednemu wystarczy jedna tabletka relanium nasennie (5mg) mi daja cos dopiero 4... jesli chodzi o problemy ze snem niezly jest senzop, niektorzy chwala tramal, ja odradzam, pramolan uspokoi ale nie uspi, hydroxyzyna, dobrze sie zasypia ale wstawanie to masakra, jak dla mnie hypnogen rewelacja pol godziny i spie, tyle ze ja dlugotrwale lecze bezsennosc jesli chcesz sie po prostu znieczulic lepiej cos skrec

Gość jhbjher
hahaaaa..........skret z majeranku wymiata :) :) ;)

Gość a ty nie lepsza
tramal to lek przeciwbolowy i nie ma nic wspolnego z nasennymi ani uspokajacymi,zazywam go juz dwa lata ale pod kontrola lekarza w zwiazku z moim schorzeniem ale i tak jestem juz od niego uzalezniona pomimo ze lekarz okresla dawki a ja ich przestrzegam jak bym chciala przestac to tez z pomoca lekarza. Jedyny lek uspokajajacy po ktorym normalniefunkcjonuje to Afobam,ale on takze uzaleznia lecz odpowiednio zmniejszane dawki pozwalaja dojsc do calkowitego zaprzestania ich zazywania,lecz zazyte od czasu do czasu sprawdzaja sie doskonale,nie ma ociezalej glowy wstaje sie zupelnie normalnie i choc to lek uspokajajacy to bez problemu sie po nim swietnie zasypia.

Gość niestety tak bywa na allegro
wlasnie ze tramal zamula wiec ma z uspokojeniem zwiazek

Gość xxxs...
niestety ale tramal ma wiele wspolnego, jesli go masz przeczytaj ulotke, opiaty potrafia doprowadzic do masakry, ja znosze go bardzo zle, musialam przyjmowac przez uraz o otepial gorzej niz psychotropy

Gość zobacz sobie-
ZOLPIC :O podobno szybko dziala od relanium :O

Gość a ty nie lepsza
Wieksz dawka niz zalecana powoduje nadpobudliwosc,wtedy moglabym przewrocic dom do gory nogami,wszystko mi sie chce robic,wiec o spaniu mowy nie ma,ale zalecana dawka to u mnie normalnosc,czyli jak kazdy mam czasami lenia czasami zly nastroj a po za ty normalnie czyli jak u kazdego co nie musi zazywac opiumoidow,ja zazywam krople forte wiec to dosyc silny lek ale przez dwa lata nigdy mi sie nie zdazylo zeby byc po nich senna lub otepiala a juz mowy nie ma zebym zazyla je poznym popoludniem lub wieczorem bo wtedy nocke mam z glowy za cholere nie usne,tak wiec dawkowanie mam dwa razy dziennie rano gdzie nie moge przez dlugi czas nic zjesc bo nie mam apetytu a i druga dawka w porze obiadowej tez powoduje brak laknienia i jeszcze problem natury fizjologicznej tj,prawie caly dzien nie chodze siku. Ano tak juz jest z prochami cos za cos.

Gość niestety tak bywa na allegro
OPIOIDÓW jak już, poza tym rozne leki na rozne osoby roznie moga dzialac, mnie tramal strasznie zamulał a nie działał w ogole przeciwbólowo