Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska xDD

kontynuacja: czy jak wsadzę sobie palca do...?

Polecane posty

Gość ciekawska xDD

hej dziewczyny mam mały problem. ostatnio włożyłam sobie palca w c*pk* i wyczułam po lewej stronie takiego jakby guza. Co to może być? To się nie rusza to tam jest tak jakby "przyczepione". Czy to może być dziecko? Może to i idiotyczne pytanie, ale martwię się. W sumie mam krótkie palce i nie wiem, ale przecież chyba nie można wsadzić sobie palców do samej macicy? Bo to przecież tam rozwija się płód. Jeśli ktoś z was tak miał niech pisze lub jak wie co to może być. Jeśli nie wiecie to nie piszcie ja bym wolała konkrety. A i zapomniałam o twardym brzuchu. W sumie ostatnio miałam problemy z wypróżnianiem, ale nie wiem czy to przez to. Okres mam normalnie już trzy razy miałam i jakby wyliczyć to byłabym w 10 tygodniu ciąży. Miałam normalny okres i dostałam tylko z dwoma dniami spóźnienia, ale u mnie tak bywa, bo mam nieregularny. :P Proszę o szybką odpowiedź i z góry dziękuję. :)

Gość niestety tak bywa na allegro
do macicy nie siegasz, ale to na pewno zarodek przyczepiony do scianki macicy, tzw ciaza pozamaciczna :(

Gość Kirke :(( ((
Miałam tak kiedyś... Dziecko było połączone ze mną pępowiną, ale dorastało w misce obok...