Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakakakakaka

Pytanie do mężczyzn. Chodzi o to że

Polecane posty

Gość kakakakakaka

Mam problem. Poznałam chłopaka, bylismy juz na pierwszej randce...pozniej pisalismy 2 dni po i kontakt sie urwal...nie pisal przez tydzien..postanowilam dowiedziec sie o co chodzi i napisalam pierwsza...powiedzial ze ma duzo nauki ze moze gdzies wyskoczymy w tym miesiacu.. i tyle. Nic wiecej. Nie wiem co robic. Nie wiem co myslec. Moze po prostu nie spodobalam się mu na pierwszej randce? Czy może wy nie przywiazujecie wiekszej wagi do smsowania... Jak to z wami jest?

Gość NIE TO GRA DLA NIEROBÓW I
ja to bym nie przywiązywał uwagi do smsów, ale ja to nie wszyscy faceci. niektórzy to lubią. a tamten może jest nieśmiały (?), albo się czegoś boi, albo coś się mu nie spodobałaś. nie wiem, każdy facet jest inny

Gość koncek 29
nie jest zainteresowany, może z braku innych opcji wyjdzie z tobą gdzieś ale nie oszołomiłaś go, przykro mi

Gość kakakakakaka
taa wytrzeźwiał :P dobra odpowiedź..Na spotkaniu był raczej trzeźwy :] wiec wątpię. Nie wiem w sumie dziwne to jest. Może przestane już o tym myslec i skoncze ten temat tak po prostu. Szkoda mi tylko bo koleś wydawał się naprawdę spoko:)

Gość kakakakakaka
ehh no taki juz mój smutny los :] w takim razie szukam dalej

Gość kakakakakaka
+ dodam ze raz napisal ze mu zależy (no a pozniej przestal sie odzywac) Nie ogarniam was chłopaki

Gość kakakakakaka
Dokładnie, jemu chyba poszło zdecydowanie za łatwo! I wydaje mi się, że to taki babiarz. W ostatnim związku byłam rok temu i trudno mi było się otrząsnąć jak z resztą widać... Teraz jest mi coraz trudniej powiem szczerze zwątpiłam, że znajde kogoś przed trzydziechą!:P

również istnieje opcja , że go onieśmieliłaś może zbyt sztywna na dystans byłaś i doszedł do wniosku , że nie podoła...

Gość kakakakakaka
Coś ty nie byłam sztywna :) chociaż może troszkę onieśmielona, że tak to ujmę :) No bo w sumie czego oczekujecie po pierwszej randce? Ja raczej chciałam dowiedzieć się o nim trochę wiecej i szczerze naprawdę liczyłam na drugą :] a wyszło jak zawsze

Gość kakakakakaka
Moze to przez mojego zeza rozbieznego? Biedny nie wiedzial w ktore oko patrzec..