Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem beznadziejna81

Lotto pieniądze miliony czy dla was tylko to sie liczy? a gdybyście mogli wygrać

Polecane posty

Gość dernaja
WYGRAŁAM O KOOORWA WYGRAŁAMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość inzynier serwisowy//zablokoo
zapomniałem cytatu "pasywo nie daje dochodu - co za palant to napisal, szkoda gadac z wami jak nawet tego nie czaicie "

Gość tracę swoje życieeee
ja pierdole inzynier ty mi na dowód wiki podsylasz :o o kurvva spadam :o co za zal.pl

Gość inzynier serwisowy//zablokoo
ha ha ha .. CO teraz wikipedia źle mówi ?? No a teraz zmień nik i dopierdol mi gdzieś że się niby nie znam

Gość tracę swoje życieeee
nie wiem czy zle mowi czy nie bo nigdy nie sugeruje sie wiedza z wiki - tam sa podstawy podstaw i nie o to mi chodzilo ale skoro poszukales pomocy na wiki to znaczy ze nie mogles miec o tym pojecia, nei chce sie klocic, spadam bo naprawde jestesmy dwa rozne swiaty, mimo wszystko zycze ci powodzenia :)

Gość gość
Proszę uważać na portal multipasko odnoszący sie do gier totalizatora.Zbierane sa tam dane o użytkownikach a następnie w brzydki sposób wykorzystywane.Jedna z użytkowniczek o nicku pięknaja ujawniła nasza priv korespondencję iż zostałam sprzedana do b u r d e lu i całe tamtejsze towarzystwo miało niezła pożywkę przypominając w niewybredny sposób kim jestem.Zakładam,ze ta osoba śmiga na rożnych nickach.Ponadto wmawiane były mi choroby psychiczne takie jak wieloraka osobowość,schizofrenia,paranoja,zaburzenia tożsamości płciowej itp.itd.przy pełnej zgodzie administratora tamtejszego portalu