Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bonneamie

moj chlopak nie moze mieć dzieci ! :(

Polecane posty

Gość Bonneamie

Jestem z Nim od 7 miesiecy, po 4 miesiącach związku powiedział mi ze nie moze miec dzieci, chcialam z Nim o tym porozmawiac, rozwinac temat, ale powiedzial ze pozniej o tym porozmawiamy, przytulilam Go i powiedzialam ze nigdy Go nie zostawie, bo taka jest prawda, jestem z Nim przedewszystkim dlatego ze Go kocham a nie dlatego ze chce miec z Nim dzieci. w zeszlym tygodniu poruszylam ten temat z nadzieja, ze się przelamie i opowie jak to wyglada, skad pewnosc ze nie moze miec dzieci i wg, ale moje starania aby wyciagnac cos od Niego na ten temat poszly na marne, potrafimy ze soba rozmawiac o wszystkim, ale tego tematu unika jak ognia. Bardzo Go kocham i chcialabym miec z Nim dzieci, al jesli sprawa wyglada jak wyglada, to jest duzo dzieci ktore potrzebuja rodzicow i mysle ze potrafilabym pokochac inne dzieci jak swoje i zalozyc z Nimi rodzine. Ale najpierw chcialabym sie dowiedziec jak to wyglada, czy moze jest jakas nadzieje ze moge miec z Nim dziecko, jak z Nim o tym rozmawiac ?

Gość hgjhfvjh
wspolczuje. ale nie sugeruj sie tym, ze bedzie to chlopak na zawsze. a jak go podejsc z tematem? bardzo proste. zapytaj, czy musisz stosowac antykoncepcje, bo np. jesli rzeczywiscie jest bezplodny np w wyniku przebytej choroby, to nie zajdziesz w ciaze;) glupie pytanie, bo z reguly zawsze lepiej stosowac antykoncepcje, ale w tym przypadku pytasz go, czy mozeszoawiac sie ciazy itp. a co do tego, czyZAWSZE bedziecie razem, to lepiej nie miecpewnosci...wszystko sie okaze w swoim czasie.

Gość bonneamie
ale ja wiem ze On nie moze miec dzieci, ale nie wiem co to spowodowało, czy sie taki urodzil czy to po jakims wypadku, bo mial ich kilka czy wynik jakies choroby, nic nie wiem. Nie wiem czy robil jakies badania czy sam poprostu tak stwierdzil.

Niedawno taka jedna też myślała, że chłopak nie może mieć dzieci, a teraz płacze, że facet musi płacić alimenty na dziecko innej laski, a dla ich dzieci na mleko nie mają. :classic_cool:

Gość zebyyyyyyyy
stwierdzic cos takiego trzeba zrobic dokladny spermiogram czyli badanie nasienia itd itd

Gość Bonneamie
moze robil, nie wiem... ale nie chce o tym rozmawiac, to jest dla mnie dziwne.

Gość facet mojej znajomej też
tak gadał hehe :) dopóki nie zrobił swojej koleżance z pracy dziecka :classic_cool: