Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktossmutnyitobardzo

Proszeni się o czas jest dobijające.

Polecane posty

Gość ktossmutnyitobardzo

nie ma nic gorszego niż to jak ktoś na kim Ci zależy, kogo chciałbyś poznać lub mieć sposobność aby spędzić czas nie ma go dla ciebie. Celowo lub z innych przyczyny.

Gość twoja zonaaaa
a czemuz to.... moze jest zajety, musi duzo pracowac?

Gość ktossmutnyitobardzo
wiem, że ona pracuję. ale chce tylko jej 5 min uwagi. to tak dużo? Ja też sporo pracuję ale potrafię wygospodarować te parę minut dla innych. Po prostu ma na mnie wyjebane po całości. Znów źle upatrzyłem sobie kobietę. Brak kurwa słów.

Gość drugaa żonaa
jeśli nie ma czasu, to pewnie go nie ma, ale napewno podaje ci czas kiedy jest. Dla ciebie. I warto korzystac z tego na prace, plany, obowiązki duzo czasu mija.

Gość ktossmutnyitobardzo
Chciałbym, żeby choć raz w moim gówno wartym życiu coś zagrało tak jak ja chcę. A tymczasem ciągle jest tak samo. przejebane.

Gość twoja zonaaaa
moze robi to specjalnie? moze chce ci pokazac ze jest 'niezalezna'? zebys zatesknil? :)

Gość drugaa żonaa
a może tobie sie tak zdaje? porozmawiaj z nią a może jets domatorką, pracuje, i może więcej czasu spędzajcie ze sobą również po domowemu? bez rozmowy nie ma niczego

Gość ktossmutnyitobardzo
Rozmowa? To jest raczej monolog. Mój monolog. Bo wszystkie prawie rozmowy ja inicjuję. Praktycznie zero jej inwencji. Ma na mnie wyjebane. A ja głupi łudziłem się, że może teraz będzie inaczej.

Gość wymęczona na chwile
to weź się za to twoje gówno warte życie!

Gość ktossmutnyitobardzo
Tzn? Mam sie zajebać na śmierć tak? Próbuje zrobić w swoim życiu miejsce dla kogoś. Ta dziewczyna jest dla mnie w pewien sposób wyjątkowa. Chcę powalaczyć. Dużo nie mam do stacenia. Bo w zasadzie to nie mam nić. Ale ona mi nie ułatwia sprawy.

Gość twoja zonaaaa
to zrezygnuj, serio pisze.

Gość franka skakanka
Mam tak samo z moim mezem. Wiecznie zmeczony, zajety i nigdy nie zaproponuje spedzenia wspolnego czasu. Jak cos mamy razem zrobic to musze pol dnia zmarnowac na tlumaczenie mu jak wazna jest bbliskosc w zwiazku i ..... ja nie moge . On mnie non stop olewa. Wszystko i wszyscy sa wazbiejsi niz ja.

Gość ktossmutnyitobardzo
Zastanowię się nad tą rezygnacją. Prawdę mówiąc wydaje mi się to najrozsądniejszą opcją. Kurwa. znowu. Może faktycznie za bardzo chce.

Gość wymęczona na chwile
piszesz tak nie jaśnie i ogólnikowo że jak to na Kafeteri bywa nie wiadomo o co chodzi

Gość ktossmutnyitobardzo
W skrócie. jestem nią zainteresowany. ona raczej mną nie z tego co teraz widzę. czyli standard. Nie widzę potrzeby aby wdawać sięszczegóły.