Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dita2256

Jak wam sie podoba ta dziewczyna ?

Polecane posty

Gość ghrrrhhrr
Myślę, że ma potencjał. Wystarczy ładnie ubrać, umalować i zrobić coś z tą twarzą, żeby nie była taka czerwona bo to jest trochę odpychające... I będzie z niej laska

Gość migdaly w czekoladzie2345654ew
zezowata i bez biustu...

Gość pie-czak
fajne włosy, buzia świetna na zabawę makijażem - fotogeniczna i symetryczna. Tylko ta czerwień policzkowa do skorygowania - dobrym podkładem np. I koszulki pokazujące rozmiar biustu nie są najlepszym pomysłem w tym przypadku. :)

Gość czabbi
ładna i naturalna

Gość wfwefwv
Napisz wymaluj.... polka i to najczęściej spotykana. 3/10

Gość wuwuzelle
okropna

Gość wuwuzelle
NO ALE NIEEE.... Polki to najpiękniejsze dziewczyny na świecie! buhauahuahuaha Dalej się oszukujcie! Jeśli to wam poprawi samopoczucie :)

Gość wuwuzelle
No ale NIEEE Polki są najpiękniejsze na świecie! Buuhauahuahauhaa Same się oszukujcie - jeśli to wam poprawi humor.

Gość jdjfj
narazie to dziecko, poczekajmy za kilka lat, jak będzie sięinazej ubiera, malowac itp aa wy polacy za to jesteście tacy piękni że hohohoho

Gość wuwuzeIIe
Polki są najpiękniejsze!

Gość jdjfj
polacy są najprzystojniejsi i ponoc w czołówce co do rozmiaru buhahahahah ciekawe z której strony

Gość wuwuzelle
@up Być może, ale spotkać je graniczy z cudem. Polacy nie kryją się z tym że nie są tak atrakcyjni w większości. I nie wmawiają każdemu, że są najpiękniejsi na świecie :)

Gość jdjfj
bez przesady, kto tu mówi, ze jesteśmy naj W każdym kraju są piękne i brzydkie itp itp a poza tym wszystkim, niczyja wina, ze wygląda tak a nie inaczej, pretensje do Pana Boga..... za to polscy faceci rasiści jakich mało

Gość fikus71
jdjfj Jeżeli profil twarzy jest skopany, zupełnie jak na tym zdjęciu... Najdroższe kosmetyki i ubrania jej nie pomogą. Zapewniam.

Gość jdjfj
bez przesady, dziewczyna nie jest brzydka, będzie starsza na pewno się wyrobi, a jak jesteś taki mądry pokaż swoją twarz

Gość fikus71
jdjfj A czy ten temat nazywa się "Jak wam się podoba ten Fikus71"? Twarz ma okropną, ale na pocieszenie mogę dodać że nie jest sama, co wyraźnie widać w tym wątku :)

Gość kboyak
:):):)

Gość migdaly w czekoladzie2345654ew
dlaczego uważasz, że jestem zazdrosna? Napisalam prawdę, widać na zdjęciu zeza i brak biustu, dlatego niczego jej nie zazdroszczę, gdyby nie ten zez byłaby całkiem ładna, ale to ją niestety szpeci...

Gość jfaap
ja się tam cieszę, że jestem ładna ahh, zdecydowanie ładne mają lepsze życie

migdaly w czekoladzie234565ew: Wymieniajac tylko jej wady,pomimo ,ze walorow ma i tak wiecej,nie zdziw sie,ze robi to wrazenie,jakbys byla zazdrosna.Takie kobiety u kazdej znajda jakies wady,ale skoro twierdzisz,ze tak nie jest...to O.K.