Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hannibal111

Miałem rację - Barack Obama wygrał.

Polecane posty

Co oznacza że pozostanie w Biały Domu na drugą kadencję, do 2016 roku. Już od Stycznia powtarzałem że Obama wygra :)

Gość gfhfhjhj
tylko z radości nie naciągnij sobie swojej gumowej moszny na ten plastusiowy łeb

Gość na barake
Grat u lac je ;)

Gość zrozpaczony kafeterianin
TO PRZEZ CIEBIE ZBOCZEŃCU TERAZ CIERPIĘ I WSTYDU SIĘ NAJADŁEM! JAK MOGŁEŚ TAKIE PRZYKŁADY DAWAĆ! JESTEM CAŁY TERAZ POKALECZONY CHORY CZŁOWIEKU!!!

Gość ELLANI26
Fiku miki - miku fiku, mała chwila - po słoiku :) Słoi siedzi sobie w mosznie, coż twa mamcia teraz pocznie! Brak słoika ją zabija! Tomciu, czas PO już dzis przemija :)

Ale nikt nie przebije Władimira Putina. Po tym jak wygrał wybory w Marcu tego roku, a kadencję prezydenta w Rosji wydłużono do 6 lat, Putin będzie prezydentem aż do 2018 roku.

Gość zrozpaczony kafeterianin
dlaczego jesteś głuchy na moje teksty ignorancie!!! przez ciebie stałem sie kaleką!!!! ja piszę a ty nadal o polityce!!! zwyrodnialec!

Gość mgła.
gówno miałes a nie rację durniu jeden,przeciez to było oczywiste nawet dla trupa,ze obama wygra,ty masz problem ze soba i powinieneś iść do specjalisty bo z tych twoich filmikow wynika już,ze jesteś lekko uposledzony

Gość toalette
Ty jesteś chory, człowieku, ten twój blog to jakiś ściek.

tez się cieszę , pozostanie ta sama dupcia polskim dyplomatom do lizania znajomy zapach , nie trza sie do nowej przyuczac