Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OleczkoKuleczko

gdzie kupujecie ubrania?Jakie sieciowki?

Polecane posty

Gość OleczkoKuleczko

wymieniajcie

Gość dżobtrotter
Nie kupuję w sieciówkach, nie nabija kabzy tym idiotom. Wszystkie szmaty są tam takie same, w dodatku w kosmicznych cenach. Śmieszą mnie kretynki wystające w kolejkach H&M czy Zary szczęśliwe z powodu tego, że upolowały jakiś marny łach za 60zeta, kiedy nie jest wart nawet 30 🖐️

Gość ehhhwszystkotosamo
a ja uwielbiam: h&m bershka house Reserved new yorker pull and bear zdaza mi sie ze kupie cos w innej siecowce jak Zara,Cubus,Top Secret itp.

h&m bershka zara stradivarius, c&a new yorker ale zdarza mi sie czasem cos kupic w chinskim sklepie, albo w indianskim no i w przydroznych butikach rowniez

Gość kyly
mój numer 1 to New Yorker potrafię się tam ubrać od stóp do głów:) najbardziej lubię tam bluzki są w moim klimacie, zawsze na mnie dobrze wyglądają i są mega tanie w promocji spokojnie za 19 zł można kupić. To bez apelacyjnie jest mój ulubiony sklep. Kolejnym jest H&M najbardziej lubię ich spodnie bo mają wysoki stan - tylko takie noszę. Ze względu głównie na figurę. Buty CCC i dasmann. reserved ma wg mnie źle skrojone ciuchy nic mi tam praktycznie nie pasuje. Top sicret to w ogóle jakaś porazka ceny z kosmosu np. bluzka 199 zł (chyba bym musiała oszaleć żeby w takiej cenie kupić bluzkę) i do tego mają nie moje kroje i tak jak w przypadku reserved źle skrojone ciuchy. Poza tym mało modny ten sklep. Orsay ma za poważny styl. Czasem tam kurtkę kupuję, ale poza tym to mają styl "na urzędnika" same poważne stylizację jak dla mnie. Bersha jakos też ma dziwnie skrojone te ciuchy tak jak w przypadku reserved. Crop bardziej dla nastolatków i dzieci. Poza tym mają jakąś dziwną rozmiarówkę np. w H&M ubieram 36 i jest ok a tam biorę XXL i ledwo mi dupa wchodzi haha. Zara nie chodze tam bo ceny maja z kosmosu. Czasem w styczniu na mega mega mega przecene tam wejdę.

H&M rządzi H&M radzi H&M nigdy Cię nie zdradzi xd Potem Reserved i Bershka Zara ale nie często mają coś fajnego Cottonfield tylko jak mam dużo wolnej gotówki

Gość gość
D&G Chanel Balmain z tańszych radę daje Zara, Mango

Gość gość
a ja nie wiem co w tym h&m jest takiego fajnego. czasem wejde z myslą, że w koncu moze na cos trafie ale ten sklep jest tragiczny juz wole reserved. ale najczesciej kupuje w ner yorker

Gość gość
ja też nie kupuje wiele w sieciówkach, czasem głównie na wyprzedażach niestety w takich sklepach jest pełno szmat jakościowo porównywalnych do ubrań z targu

Gość gość
Kupuję w sieciówkach, które są dostępne w Factory Outlet. Są tam przeróżne marki i ciuchy w dobrych cenach. Od ponad roku nie kupiłam nic poza tym miejscem :D

Gość gość
to fakt, że w sieciówkach jest dużo szmatowatych łachów, ale można coś fajnego czasami wyhaczyć.

Gość gość
ja lubię reserved i orsay...czasem znajde coś w new looku czy Mango. Fenomenu H&M nie rozumiem zupełnie. Buty Hegos, aligator lub Everest - tam również torebki znajduję.

Ja nie rozumiem fenomenu rynków, gdzie ciuchy są chuowe i często w tej samej cenie co lepsze w sieciowkach.

Gość Miętówka77
Ja też stronię od sieciówek i zgadzam się z dżobtrotter (choć ujęłabym to w nieco inny sposób - bardziej kulturalny :) ). Sieciówki mnie nie bawią bo jest tam TO SAMO. To już wolę nie kupować wcale. Wiadomo, czasem kupię to czy tamto, ale są to rzeczy takie jak skarpetki czy inne takie. Większość rzeczy teraz zamawiam w internecie, wyszukuję sobie niebanalne wzory, albo coś od projektantów. Często wpadają mi dodatki i bluzy z http://www.shwrm.pl/ona/odziez/bluzy-k.html a jak spojrzycie na ceny to nie odbiegają one od najbardziej popularnych u nas sieciówek, więc dla mnie wybór jest prosty.

Gość gość
House, new yorker, strativardius, c&a

Gość sccs
Z takich sklepów typowo zrobionych dla pań to ja mam dobre doświadczenia ze stroną www.lejdi.sklep.pl . Miła obsługa, szybka dostawa, no i cennik rozsądny. A same ubrania zgodne z aktualnymi trendami w modzie. Zwłaszcza te ich sukienki z organzy bardzo mi się podobają, ostatnio sobie taką kupiłam, będzie na sylwestra już czekać ;]

Gość Marlena_sykes
Ja bym polecała stronę www.salesandshopping.pl . Tutaj mi się już parę razy udało wyłowić spore zniżki, nawet do 70 procent, więc porządnie.

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=w3p-iuXWDXE

Gość gość
Polecam Tobie zapoznać się z marką Fly or Die - założona bodajże rok temu, ale naprawdę widać, że robią spore postępy. No i wszystko jest produkowane w Polsce, a to się powinno liczyć w dzisiejszych czasach. www.flyordie.com.pl - tutaj znajdziesz ich kolekcję.

Gość gość
na allegro ale tylko te najtansze albo w lumpach, planuje też nauczyc sie szyć i sama sobie szyc fajne ciekawe ciuchy. Do sieciowek i galerii nie chodzę bo tam kosmiczne ceny, za kawalek szmaty 100zl :)

Gość gość
Na zimę płaszcz już mam kupiony, także jestem gotowa na mrozy. Nie byle jaką kurtkę kupiłam sobie w tym roku bo wełniano kaszmirowa (o tym modelu mówię http://www.lejdi.pl/p6161,kaszmirowo-welniany-plaszcz-heine.html ). Baaaardzo ciepły płaszcza a przy tym elegancja pierwszego sortu!

Gość Marek

Ja z sieciówkami dałem sobie spokój bo jakość coraz gorsza i postawiłem na ubrania z receapl. U nich to nie dość, że naprawdę dobre ceny to jeszcze dużo zniżek, szybko przychodzi zamówienie i co ważne....jakość jest naprawdę super. Mam bardzo dużo t-shirtów od nich i ani się nie mechacą ani nie rozciągają po praniu.