Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana_do_reszty

dostałam mandat!!!

Polecane posty

Gość załamana_do_reszty

7 dych kurwa mać, boze co ja teraz zrobie :O

Gość rqweeqrreqwe
nie płać, proste... ja miałem x3 100 zł za spożywanie w miejscu publicznym, te mandaty już dawno się przedawniły i 1 też za 100 za parkowanie na zakazie i tu po roku od zdarzenia przyjechał do mnie jakiś kotlet z urzędu miasta i dopiero wtedy zapłaciłem

Nie płać. Aż w końcu wylądujesz w KRD. Będziesz się kiedyś starała o raty, o kredyt o cokolwiek to Ci powiedzą byś się w pompeczkę cmoknęła.

Gość sdasdddffddf
wy macie we lbie ponasrywane, takie mandaty sie nie przedawniaja, oni cierpliwie czekają az odsetki beda kosmiczne i wtedy dobiorą sie wam do dupy, mają na to dziesięc lat!!!!!

Gość rettretretr
Do KRD od 200 zł

Gość rettretretr
odsetki od mandatów karnych? :D

Gość sdasdddffddf
takich cwaniakow jak ty to powinni rozstrzeliwac, mam nadzieje ze dobiorą ci do dupy

Gość seksolatka
oczywiścię, ze sa odsetki pusta pałko :D zapytaj pierwszego lepszego policjanta

Gość sdasdddffddf
tępak sie cieszy, że mandatu nie zaplacil i że chwilowo o nim zapomnieli, co za przyglup ja kręce

Gość seksolatka
to nie mandat tylko opłata dodatkowa :D

Gość kolikor
ja kiedyś dostałem mandat za parkowanie, nie zapłaciłem dlatego że uważam że te pierdo nieroby ze straży miejskiej nałożyły go niesłusznie, czekałem na wezwanie do zapłaty żeby przyjść i wyłożyć swoje racje, mija rok i żadnego wezwania ani upomnienia

Gość załamana_do_reszty
kolikor ile zł ten mandat?

Gość Angelot____
załamana do reszty mnie również ostatnio kanary złapały i jak nie zapłacisz tych 74,20 pln gdyż musisz dodać cenę bilety :) to później przychodzi 200 pln do zapłaty i tak rośnie i uwierz mi że źle się to kończy...

Gość załamana_do_reszty
zapłace, nie chce mieć kłopotów...to dla mnie nauczka. najbardziej boli mnie ze to juz drugi mandat w ciągu miesiaca :D

Gość kolikor
nie wiem gdzie mieszkasz, ale ten mandat i tak mały, u mnie jest 180 a po 7 dniach 250

Gość załamana_do_reszty
tak naprawdę to 150 zł, ale przysługuje mi znizka 50% jesli w ciagu 7 dni zapłace

Gość po trzech latach
kierują do sądu o zamianę na grzywnę min 500 :classic_cool: jeśli i jej nie zapłaci się to po następnych dwóch-trzech o zamianę na karę więzienia. w ten sposób nie przedawnia się. ja tak miałam z grzywną (uratowałam się płacąc dzień przed rozprawą) a kumpel z mandatami (on to całkiem olał i na rozprawę nie poszedł to wydali wyrok zaocznie i poza listem z wyrokiem przyszedł mu list kiedy i do którego więzienia mam się stawić : D na biega płacił i odkręcał). najlepiej nie dostać, a jak już to zapłacić, wystarczy do końca roku i nie przywalą się.

Gość rqweeqrreqwe
to fajnie :classic_cool: od czasów moich mandatów już minęło 6 lat, w między czasie dostałem ponaglenie z urzędu skarbowego :classic_cool: teraz mogą mnie cmoknąć :D

Gość rqweeqrreqwe
Nie pobiorą, bo te mandaty od 2 lat są przedawnione. To słowa mojego adwokata,a gość wie co mówi. :classic_cool:

Gość rqweeqrreqwe
Zapomniałem o dwóch niezapłaconych mandatach, wrocławskie MPK. 2x 100 zł. :D Ostatni dostałem w zeszłe wakacje i jeszcze nie wpisali mnie na swoją śmieszną listę dłużników. :D

Gość MaricnnekMaly
Zależy za co ten mandat, ja dostaje dużo mandatów za prędkość i w sumie jak jak poczytałem jak rozpoznać nieoznakowany radiowóz ITD to z 5 miesięcznie zrobiło się 1 góra dwa więc są sposoby :-) http://moto.wp.pl/kat,55194,title,Jak-poznac-nieoznakowany-radiowoz-ITD,wid,15518906,wiadomosc.html

Gość Rossanna Wodna
na mandaty od fotoradarów i policji, itd blabla, najlepiej stosowac yanosika. To taka aplikacja na telefon, mój cłopak jej używa i bardzo sobie chwali :D mandatów nie łapie

Gość gość
Tylko cb radio