Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość godzillaaaa

W co się ubrać na wesele?

Polecane posty

Gość godzillaaaa

Jak w temacie, mam rozmiar 44 na codzień noszę spodnie i coś do tego. Nie lubię kupować kreacji jednorazowych, wolę coś co jeszcze wykorzystam ale kompletnie nie wiem co się teraz na wesela zakłada i czy wypada iść w spodniach?? Na ostatnim weselu bylam 6lat temu. Wesele w Święta.

Nie obraz sie , ale te forum jest do porozmawiania , ale na inne tematy :) "Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci", dlatego moze wogole Ci ktos nie odpisze.

Gość godzillaaaa
to forum a nie te forum .........

Gość godzillaaaa
nie takie złe :) ale chyba kwestia przyzwyczajenia, poza tym w moim rozmiarze nie we wszystkim wygladam dobrze :(

Gość Killme
wydaje mi się że spodnie nie są na miejscu, przecież panie w rozmiarze 44 też mogą wyglądać ładnie i elegancko. Jakaś sukienka do kolan i żakiecik był by fajny w zależności jaki typ figury masz? Ja mam romiar 40/42 ale mam budowę gruszki i zawsze noszę sukienki dopasowane na górze i rozszerzane na dole,żeby zamaskować biodra.

poszukaj sukienki o kroju tzw tulipan. Taka co eksponuje biust bo zapewne przy rozmiarze 44 masz super a maskuje pupę i uda, jakiejś do kolan a but na obcasie wysmukli całość, taka sukienkę założysz jeszcze na jakąś okazję

Gość godzillaaaa
też gruszka, nie upieram się przy tych spodniach, tylko że jak na codzień nie noszę spódnic i raczej na wyjścia też zakladam spodnie to pomyślałam że je poprostu później jeszcze wykorzystam.

Gość Killme
Ja też nie noszę sukienek ani spódnic na co dzień, ale szczerze mówiąc to nie widziałam kobiet w spodniach na weselu. Kup taką sukienkę, którą wykorzystasz na innych imprezach to nie musi być suknia z trenem i cekinami ,ale fajny komplecik, który ci się później przyda. http://moda.allegro.pl/suknia-z-roza-rozmiar-40-i2760783558.html coś takiego z fajnymi dodatkami i żakiecikiem będzie ok.

Spodnie z kantem, wysoki obcas, ale musisz dokupić tunikę/ bluzkę/ marynarkę bardziej strojną, "weselną", żebyś nie wyglądała jak na apelu pierwszomajowym. 3 m-ce temu też byłam na weselu w spodniach właśnie dlatego, że znalazłam cudną tunikę z odkrytymi plecami i nie chciałam do tego świecić kolanami :)

Gość godzillaaaa
ooo sukienka z różą mi się podoba :) mała czarna odpada mój brzuch raczej nie bedzie w niej dobrze wyglądał ;) dzięki za pomysły :)

Gość godzillaaaa
a gdzie kupiłaś tą tunikę z odkrytymi plecami? w jakim sklepie?

Gość gość
Będziesz wyglądać strasznie przy rozmiarze 44 w spodniach na weselu. czasem zastanawiam się czemu kobiety sobie to robią. W sklepach taki wybór a tyjzk babochlop w spodniach, do tego wesele. Mąż zapewne będzie dumny mając taką gwiazde obok... Uspokój się i szukaj kiecki , w H&m jest seria dla grubych, h&m plus.Sa tam fajne sukienki. Poszukaj w necie, jedz do galerii. Powodzenia

Gość gość
Ales sie wyrwała z odpowiedzią. Już dawno po weselu :)