Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ABDUCZJA mujua

PILNE -JAK UBRAC SIE NA RANDKE porady szukam

Polecane posty

Gość ABDUCZJA mujua

na serio pisze bardzo prosze o odpowiedz mieszkam w malej wsi - 12 domostw , nieznam sie zupelnie na ubiorze na modzie , mam 31 lat - pracuje na roli . Mam pytanie - czy wypada do kawiarni , w miescie do kawiarni pojsc na randke umowilem sie na kawe - spore miasto centrum miasta- kawiarnia- czy moge pojsc w spodniach dresowych wypada? nie mam dzinsow nie znosze dzinsow zawsze w dresie chodze na codzien , czy np - moge ubrac dres spodnie buty sportowe a od gory ladny nowy sweterek - lub koszulka wyprasowana nowa flanelowa z kolnierzykiem? czy moze byc od dolu spodnie dresowe a gora swetr lub taka koszula? dresowe spodnie jednolite szare lub czarne - bez paskow i ozdob takie nie dresiarskie typowe a raczej klasyczny dres jakby prosze o porade bo niewiem co zrobic jak sie ubrac czy koszula bardziej teraz pod kurtke moze byc z krotkim rekawkiem i kolnierzyk? czy dlugi rekaw i moge do polowy podwinac ten rekaw? boje sie o spodnie ten dres czy wypada ? i buty biale cale biale sportowe do tego a od gory jak pisalem swetr lub koszulka czy lepsza koszulka bedzie rozpinana z kolnierzykiem biala czy zwykla koszulka t- shirt lepiej ? i jeszcze - czy musze perfumowac sie perfumy - nie lubie perfum czy moge zadnych perfum nie uzyc ? bez zapachowo przyjsc? i ostatnie pytanie - mam stary telefon 8 letni nokia taka stara wielka zniszczona do tego brzydka - czy wogole nie wyjmowac jej wstyd to pokazac ? jak ktos zadzwoni wylaczyc telefon ? czy nie siara wstyd taki telefon dzis wyjmowac na randce?

Gość km0987654
Po pierwsze ubierz sie jak czlowiek a nie jak dres. Po drugie telefon na randce sie wylacza. Zas jesli chcesz isc w dresie, to wez ze soba bejsbola, bedzie komplet.

Gość karooolciagam
Haha z tym bejsbolem to było dobre tylko nie na miejscu:D A co do tematu to oczywiście nie w dresie bo to randka!!!! Spójrz sobie na tą sukienkę dzienną http://sklep.bhclub.pl/kategoria/sukienki/sukienka-dzienna-model-h000120-blue po prostu jest taka na każdą okazję, i jakieś buty na lekkim obcasie i masz gotowy strój, tylko błagam nie DRES!

Też tak myślę, że dres wogóle nie pasuje do randki, chyba że na randkę się umówiłaś na rower, a chyba tak nie jest :)