Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna12

mdłości....

Polecane posty

Gość samotna12

witam mam taki problem 3 miesieca temu uprawialiśmy peting i partner mówił ze wziol członka do reki na chwile i potem dalej mnie pieścił i bałam sie ze mogłam zajść ale to nie mozliwe raczej... Po tym Incydencie dostałam normalne regóralne 3 okresy ale róniez od ponad miesiąca mam straszne mdłości(bez wymiotów) w ostatnich dniach było najgorzej i doszedł brak apetytu, boje sie ze moge być w ciązy lecz to nie możliwe bo Dostaje okresy i nie mam innych objawów tylko mdłośći...poszłą bym do lekarza z tym ale moja sytuacja zyciowa narazie nie pozwala na to nie wiem co mi jest boje sie strasznie...

Gość TOPKA
dzizas 3 okresy pod rzad(mniemam ze regularne) a Ty sie martwisz ciaza???a ten peting byl chociaz w plodne?????ile Ty masz lat?matko a potem nie daj Bog takie dzieci maja dzieci...

Gość Pomarańczowaaa
kochana Ty sie nie stresuj, bo jak okresów tyle miałas no to jest bardzo małe prawdopodobieństwo na to ze jestes w ciazy. Jak sie stresujesz to kup test w aptece i zrób! napewno by wykazal juz ciaze.. GDYBY BYŁA.

Gość Samotna12
właśnie e w płodne to było;/ te mdłości mnie nie pokoja mam je cały czas, mdli mnie jak poczuje jakiis intensywny zapach;/