Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lenor

dziewczyny pomozcie , kiedy mam owulacje jak ...

Polecane posty

jak okres okolo 20 kazdego miesiaca dzis jest 7.11 kiedy mam owulacje?? bo nieznam sie na tym:P

Gość dołanczam i ja
poszukaj kalkulatora dni płodnych w necie

ok dzieki , strasznie bola mnie piersi i to pewnei przez owulacje :( tak bola jak przed okresem :(

chodzi ze taki bialy?? mam taki bialy lub kremowy sluz , i piersi mnie wlasnie bola w dotyku:( ale w ciazy nie jestem napewno:)

Gość niby jak Ci to powiedzieć?
przecież dni płodnych nie wylicza się, a OBSERWUJE nikt Ci tutaj nie powie kiedy masz owulację ani żadna z nas, a już na pewno żaden kalkulator, bo organizm kobiecy to nie szwajcarski zegarek i każdy cykl ma prawo być inny możesz zacząć mierzyć temperaturę i wspierać się testami owulacyjnymi, ale najbardziej należy obserwować śluz książkowo śluz dojrzewa 6 dni i na 7 dzień jest owulacja

Gość niby jak Ci to powiedzieć?
biały śluz i do tego kremowy na pewno nie jest śluzem płodnym poczytaj jak wygląda śluz płodny u kobiety przypomina biało jaja kurzego, jest lepki i ciągnący, przezroczysty może być też wodnisty jeśli czujesz, że jest mokro to znaczy, że są dni płodne jeśli śluz ma choć jedną cechę śluzu płodnego to oznacza, że dni płodne nadal trwają i nawet jeśli widzisz, że śluz jest lekko mętny, a nadal jest wodnisty, to dni płodne nadal trwają