Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iuytryuhgh

ona uważa się za piękna, co myślicie ?

Polecane posty

Nie sluchaj tych palantów i raszpl. Jestes bardzo ładna, kobieca, inteligentna i subtelna. Oni Ci po prostu zazdroszczą że jesteś sobą, ze nie jesteś cyniczna i fałszywa. Bądż taka jaka jesteś, ważne ze zyjesz w zgodzie sama ze sobą. Debili olewaj, zawsze byli, są i będą subtelna raczej nie. choc jak sie latem ubiore w fioletowe szpilki i biala sukienka, to mimo kolczykow wygladam jak mala rozczochrana dziewczynka. Kobieca jestem, czego nie udowdnie i nie mam zamiaru, ale po zdjeciu twarzy nie da sie stwierdzic A zgoda z wewnetrznym ja, to jest temat do dyskusji, nie moje wory pod oczami czy tapir;)

Gość mnie się podoba .
Nie rozumiem tylko po co dyskutujesz z tymi idiotami i dajesz im pożywkę?...Nie rzucaj im papu, to pójdą gdzieś indziej:)

AniuHaniu jak sobie zyczysz;) długo z nim jestem, jeszcze dluzej go znam, ale wtedy para nie bylismy i w zyciu bym nie pomyslala, ze moge sie takiemu facetowi podobac Meska? bo?

Gość mnie się podoba .
Skoro akceptujesz samą siebie, nie musisz tłumaczyć się przed bandą gimbusów, które siedzą przed kompem bo maja tyle pryszczy na gębach, że wstydzą się wyjsc z domu:)

Gość z kurniika
"znanych osob. zglosze sie do wizazystki, dam 500zl to tez ze mnie bostwo zrobia na miare znanej osoby" oj baaaaaardzo wątpliwe :D to raz, dwa - naprawdę jesteś tępa, kto mówi o tonie tapety? nawet bez tego są ładne, ale tak, tak pocieszaj się dalej, wkońcu nieżle sfrustrowana musisz być żyjąc z taką facjatą nacodzień 🖐️

Gość mnie się podoba .
dla mnie sie podobasz ...:) i tyle

nie tłumaczę sie, lubię o sobie mowic i skoro kogos cos na moj temat ciekawi i pyta, to odpowiadam, moj minus ze zawsze szczerze i rozwlekle:)

mnie sie podoba... dzieki, ale uwazaj, bo zaraz na Ciebie wskocza, ze masz gust spaczony;) ale ze jestem Toba i sie zachwalam spod orange. Tia, moge Ci powklejac linki z lansikow, zobaczysz jak te najpiekniejsze bez fotoszopa i szpachlu wygladaja:)

Gość llliii
myślę że twój facet prędzej czy póżniej zrobi skok w bok do ładniejszej..tak szczerze

Gość mnie się podoba .
mnie to oni mogą naskoczyć:)

Gość llliii
znam

Gość wertyp wurtyp
Skoro uważasz się za kobiecą to znaczy że pojęcia nie masz co to znaczy, a więc dalsza dyskusja jest bez sensu.

Gość llliii
od dupy strony

a mnie probuja naskoczyc, tylko ciezko im to idzie. llii no własnie, widze od kilku stron , ze z mysleniem Ci nie idzie, ale teraz mam juz pewnosc. lepiej za czesto tego nie rob bo Ci czacha przydymi i tapeta bron boze splynie

Gość llliii
zdradzi cie zobaczysz

wertyp ktoś napisał, ze jestem kobieca. a ja wiem, ze jestem, znam definicje tego słowa, w przeciwienstwie do Ciebie skoro stwierdasz, że nie jestem widzac zdjecie twarzy

Gość llliii
napewno zapragnie ładnej i zadbanej..

lliii błagam nie ran mych oczu tymi błędami. może i ładna jestes, ale tłuk:O skoro z ojczystym jezykiem masz problem:O

Gość dokładnie 100% racji
podpisuje się pod powyższym 🖐️

Kolejny z klapkami/. zrozum, to, ze ktoś mi powie, ze jestem brzydka, mojej samooceny nie zmieni. Skoro do pewnego momentu byla normalna dyskusja i ktos mi powiedzial, zmien kolor wlosow bo Ci nie pasuje, to odpowiadam, mam porcelanowy typ urody i do mnie inny kolor nie pasuje. Skoro was tak bole, to nie patrzcie, ja tak czesto zmienialam dlugosci, kolory wlosow robilam tyle eksperymentow, ze w koncu doszlam,do czegos, co mnie w 100% zadowala. I nadal z przyjemnoscia patrze w lustro, nawet nie chodzac nader czesto do kosmetyczki czy fryzjera;)

Gość wertyp wurtyp
No i co z tego że jedna osoba napisała? Więcej nikt cię za kobiecą ani ładną nie ma, a za paszteta to mówi samo za siebie.

Gość llliii
a jak myślisz ma już twój facet inna na boku..taka wiesz delikatna z wyglądu pachnącą dupe ciekawa jestem hmm

Gość baya boy
zaszczujecie dziewuche,mozecie mieć ją na sumieniu

Gość llliii
ee tam kciukiem to twarda sztuka

Gość llliii
prawda kciukiem ze ty to do delikatnych nie należysz