Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iuytryuhgh

ona uważa się za piękna, co myślicie ?

Polecane posty

Gość rino
a jest ten twój? coś wierzyc mi się nie chce,nazywa sie kafe czy jak

orange, zle zrozumiałaś, nie podobam sie innym bo wygladam inaczej, nie pod wzgledem urody, a tego, ze mam kolczyki, ze mam szope na glowie itd. Jestem pewna, ze gdsybym na jeden dzien zmienila sie na taka jak mi radzili nikt by mnie nie poznal i wg was byloby to na korzysc.Ale ja nie chce, ja chce byc taka i miec burdel na glowie a teraz planuje jeszcze implant miedzy oczami, jaki maja hinduski, dopiero bede egzotyczna:P

kciukiem, nie, na twarzy akurat nie mam co nie znaczy, ze nie mam wcale. ale ja po prostu lubie blizny. a przeciez zawsze mozna cos z tym zrobic, nie?

rino mój maciek lezhy obok i miedzy psp podczytuje co piszecie i głaszcze mnie po tym rozczochranym lbie najedzony i zadowolony;)

tez lubie blizny, pokazuja charakternosc czlowieka, zadziornosc, przejscia. moge, zostalo to czyms takim spowodowane, ze usuniecie jej mam za darmo w najlepszej klinice w PL do konca zycia.Ale nie chce.

pozdro dla pana Macieja, mozesz spac spokojnie, chlopie, tej ci nikt nie wyrwie :-D

Gość orionf
Haha ! Fajna z Ciebie dziewczyna, nie dawaj się

zgaga, ja bedę miała kolczyk-implant. nie wiem dokladnie jak to sie nazywa , ale wyglada mniej wiecej tak: http://www.google.com/imgres?q=hinduski+ze+znaczkiem+na+czole&num=10&hl=pl&biw=1366&bih=620&tbm=isch&tbnid=5vZTUaVan8OOPM:&imgrefurl=http://happywomentravel.com/bindi-hinduskie-trzecie-oko/&docid=DRa4bPEITDQJRM&imgurl=http://happywomentravel.com/wp-content/uploads/2012/09/bindi.jpg&w=279&h=181&ei=IK6aUJbONcr64QSb_IGYAg&zoom=1&iact=hc&vpx=857&vpy=341&dur=629&hovh=144&hovw=223&tx=69&ty=55&sig=100983043767735940857&page=1&tbnh=127&tbnw=208&start=0&ndsp=20&ved=1t:429,r:18,s:0,i:124 oczywiscie ja bede miala to w mniejszej wersji i koloru szafirowego albo zielonego

Gość rino
to chyba musiałas go jakimiś ziołami otumanić

fajnie to wyglada ale implant? brrr, obce cialo w moim ciele - nigdy! ale ok, twoja brocha, bedzie odwracal uwage od kinola ;-)

Gość pożeracz ogryzków
skoro mowa o oryginalnej urodzie to mi się rhovianon bardzo podobała, szkoda że odeszła z kafe :(

wy nie widzicie, bo macie namiastke-zdjecie twarzy. a ja lubie piercing, mam juz pooprzekluwane nadgarstki, dekolt mialam i sporo innych rzeczy, ale na tarzy juz zadnego choc moglabym cala twarz przyozdobic bo dziurki sa. bedzie tylko implant. a rhovanion faktycznie, sliczna

Gość orionf
Kciukiem, mogą tylko pomarzyc, bo żadna z nich Ci do piet nie dorasta Trzymaj się kobieto.

Gość serio serio....
miałaś też kolca w łechtaczce?

orionf, moze nie tak każda, ale widzac jad w postach obecnych, to one z pewnością. nie, tam nie mam, ale mysle o biodrach:) zgaga, przykro mi , ale musze stwierdzic, ze ladna dziewczyne zapodalas. choc dla mnie juz za ostro, czasy punkowe za mna

kciukiem a powiedz, bo mnie to ciekawi, jak sie trzyma i zachowuje piercing w nadgarstkach i dekolcie? bo mi kiedys piercer nie chcial zrobic na brzuchu, nad pepkiem (w poprzek nad, nie w), mowil, ze w takich miejscach, ktore nie sa wystajace, sie nie trzyma i nie goi.

Gość kolce w uszach powpierdalane
i jeszcze tylko w kutasa gwóźdź i chuj!!!!!:o

to jakiś dupny piercer, skoro nie wykonał usługi. na mnie sie goi jak na psie, nadgarstki perfekto, dekolt niestety mi sie zerwal, ale z mojej winy, bo zalozylam bioplast, zostala paskudna blizna, ktora mam wpisana w ksiazeczke zdrowia, bo nie chciano mi kiedys lekow podac, mowiac, ze mam problemy z serca-takie miejsce ze wyglada jakbym miala robiona tracheoktomie,(chyba to wlasnie:P) dlatego w biodrach bede je miala po skosie wkluwane

Gość co za tempe kmioty
nie jest to jedna fota, a trzy, a ponadto część widziała wcześniej więcej twoich fot, i tak, tak na pewno tym wszytskim którym się nie podobasz diametralnie zmieniłoby się zdanie po obejrzeniu ciebie w realu, brak słów po prostu.. czytasz siebie wogóle? zrozum że nie kazdy musi widzieć w tobie "coś", dla części jesteś przeciętna, brzydka czy nieciekawa i nie widzą w tobie nic ciekawego, ale widzę że cholernie cię boli ten fakt, cóż współczuję, radze się z tym pogodzić i zaakceptować

Gość nbvcvbnm
"Kciukiem, mogą tylko pomarzyc, bo żadna z nich Ci do piet nie dorasta Trzymaj się kobieto." to chyba żart, prawda? :D bo nie wierzę że można mieć aż tak spaczony gust, a zresztą to ten "fan" co słodzi ci od początku, a ty mało domyślna że tego nie widzisz :D

wystraszyłam się normalnie:D no ale młodość ma swoje prawa:P będziesz starsza to będziesz bardziej dbała o siebie,pozdrawiam

no właśnie ale zaledwie twarz, nie znacie mnie, mojego zycia, mej osobowosci wiec jak ktokolwiek moze stwierdzic ze jestem taka czy owaka?:)

Gość szczerze stwierdzam
"orionf, moze nie tak każda, ale widzac jad w postach obecnych, to one z pewnością." tak, każda która napisze coś niepochlebnego o twojej facjacie na pewno jest zazdrosna i wylewa jad, pocieszaj się dalej brzydki skrzacie, bo tylko to ci zostało biedaczko :)

kazda z obecnych probuje mi wmowic moje niby ukryte kompleksy. sek w tym , ze kompleksow nie ma.

milkyway, teraz dopiero wygladam normalnie, poza tym, mam juz tyle lat, ze co najwyzej zmarszczki dojda:)