Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iuytryuhgh

ona uważa się za piękna, co myślicie ?

Polecane posty

Gość co za tempe kmioty
a niby o czym ja mówię jak nie o ocenianiu twarzy? widzę że ciężko się z tobą dogadać, serio

a ja mowie o tym, ze ktos stwierdzil, ze jestem malo kobieca taka czy owaka. nosz kurde, po zdjeciu? kobiecosci nie ocenia sie na podstawie twarzy, a przynajmniej nie tylko:)

Gość amorre pomidorre
Wiejsko-przaśny typ urody, 1/10.

Gość co za tempe kmioty
kobiecość może odzwierciedlać się i w wyglądzie i w charakterze, a jesli chodzi o ten pierwszy aspekt mają prawo cię oceniać

tak, ale nie tylko po twarzy, akurat wiem, ze na tych fotach ktore od dekady panosza sie na kafe wygladam jak chlopczyca;)

Gość patrycja z paderewskiego
Po co cały dzień te rozwazanki nt twojej urody czy jej braku, czujesz się ok, to świetnie, po co na siłe chcesz udowodnić całemu światu że nie masz kompleksów kochasz swój wygląd? To raczej ma mało wspólnego z poczuciem pewności siebie.

dlatego, ze kazdy mi mówi, że mam sie za sibie wziac, ale ja sie ''brac'' nie bede, bo jestem juz ''wzieta'' i wygladam, tak, jak chce.a dzieki temu tematowi uzupelnilam zaleglosci i jutro mam lambade, nie musze pracowac:)

Gość co za tempe kmioty
oczywiście że mogą, wiadomo że tylko twoją twarz oceniaja pod tym względem bo więcej na focie nie widać, wymyslasz że nie mogą bo nie podoba ci się czy boli cię ich opinia i tyle

nie, bo wystawiaja opinie jakby byli w 100% pewni jaka jestem, a moga co najwyzej 10% calej mnie zdefiniowac co im i tak marnie idzie. ( i nie chodzi mi tu o subiektywne opinie, bo do tego kazdy ma prawo)

Gość patrycja z paderewskiego
Kazdy ma inny styl gust, takie dobre rady są gówno warte bo ktoś kto nas nie zna nie może nam dobrze doradzić. Ja bym nie chciała by ktoś kto nawet się nie potrafi podpisac zakładając temat oceniał mój wyglad. Obecnie to wiekszośc kobiet jest identyczna, włosy wyprostowane wycieniowane rozpuszczone ewentualnie kok na czubku głowy rurki kurtka z zary lub pseudo zara ogrom tapety i mamy mase klonów na miescie, po co na siłe wciskać komuś swój styl etc bez sensu zupełnie

i ot jest najgorsze. kurteczka ze sciagaczem na dole, wlosy jak opisalas, w sezonie baletki paskudne, na chlody obowiazkowo koturn, bo kurwa teraz modny i rurki, legginsy, przez ktore widac doope:O

Gość co za tempe kmioty
samą twarz jak najbardziej mają prawo ocenić czy ci się to podoba czy nie, i koniec dyskusji na ten temat

no i ocenili i gitara, a ja nadal z przyjemnoscia na siebie patrze i zadnych wad nadal nie widze;) poza pryszczem jednym jedynym ktory mam zawsze z okazji okresu:D

Gość kciukiem czego ściemniasz
kciukiem nie pierdol że udzielałaś się na jednym temacie dotyczącym lookrecji bo aż na trzech to raz, a dwa - jeden w dodatku sama "odswieżyłaś" po kilku godzinach, wybacz, ale z takiej postawy zawiść bije na kilometr

Gość llliii
kciukiem ty znowu tutaj ja pitole

Ciebie rodzice chyba bili, dkoro wysuwasz takie wnioski, i nie wiem co odswiezylam, wypowiedzialam sie, a Tobie wspolczuje takiego zywotu, skoro pamietasz takie bzdety:O

Gość Janka82..
kciukiem Niepotrzebnie tu się tłumaczysz tyle czasu, jak wychodziłam do pracy, byłaś, wracam - jesteś. Nie szkoda Ci czasu, zdrowia i oczu na siedzenie przed kompem? Daj już sobie spokój z tłumaczeniem się.

dyskutuje, nie tłmacze się i cały czas pracuję. zrobie dzis co musze, to jutro bedzie wolne i w koncu pojade do tego szpitala.

Gość llliii
no właśnie kobieto ogarnij sie..zrób coś..idz przewietrzyć mózgownice..albo wiem idz do kosmetyczki na regulacje brwi hehehe

Gość llliii
no nie mów że ci się nie spodobał..

Gość llliii
kciukiem nie badz taka ha

powód jest jak najbardziej logiczny, odrazu na jej topie weszłaś na wygląd (chociaż nie o tym były jej tematy) i nie trudno się domyśleć że "odświeżyć" to znaczy że po prostu dodałaś komentarz na "nieaktywny" od kilku godzin temat, żałosne bo tzn. że musiałaś wyszukiwaćtemat o niej

Gość przepadnij maszkaro
kciukiem mogłabyś Lookrecji buty lizać :O obleśny bazylu :O 🖐️

nie dość że zazdrosna, to nawet nie zna znaczenia tak prostych słów jak psychoanaliza, masz rację idż, idż już stąd

Gość powiem tylko ze,,
Skoro dziewczyna z foty uważa się za piękną to musi mieć MOCNO skrzywiony obraz siebie :D :D

Gość llliii
jest jak baba jaga na miotle...2 zdj mop w tle hehe

Gość =bleeeeeeeeeeeeee
kciukiem wygladasz jak ropucha 🖐️