Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iuytryuhgh

ona uważa się za piękna, co myślicie ?

Polecane posty

Gość janek pacanek
To jest kobieta????!?????!!!!!

Gość cafe news 24
Obleśna morda.

Kciukiem, nie przejmuj się muszą jakoś swoją frustrację na kimś wyładować :) Każdy mierzy swoją miarą a nikt odważny nie podał swojego zdjęcia, żeby udowodnić, że jest ładniejszy !! a Polacy to tylko krytykować potrafią !!

zaraz i tak nie zostane zjechana za ryj, a za kolejny dzien posiadówy tu od rana. a oni to niby co:p mi chociaż płacą za patrzenie w monitor:D

odnosze, ale miałabym pewność, gdybym była w domu. Niestety na mamy laptopie ip nie sprawdze, a zanim wroce, bedzie za pozno, bo temat pojdzie w niepamiec;];]

Dla mnie Twoja uroda jest oryginalna .Gdyby wszyscy byli jednakowi-świat byłby cholernie nudny.A tak,jest przynajmniej o czym popisac na Kaffe. Ja tez nie jestem jakąś pięknością a mimo to podobam się mężczyznom-jednym mniej ,innym bardziej.Najwazniejsze to polubić siebie i swój wyglad.Ja np od niedawna kocham moje małe cycki (wczesniej ich nienawidziłam).Sa jakie sa i najwazniejsze że mój mąż je uwielbia ;)

bla ble bli , dzieki:) powiedz mi prosze, bo mam dziwne skojarzenia, ze jesteś ble ble*, mylę się? tamten to facet? tylko te nicki troche mylace:P a ja hmm w okolicach gimnazjum jeszcze miałam jakieś kompleksy-kurwa uciekło mi to jak poznałam pierwszego faceta, przed którym telepałam sie ze strachu, by pokazać defekt. I? dlatego do dziś jestesmy przyjkaciółmi. A z wadami sie pogodziłam, mam ohydne dłonie, ale co kurwa zrobie, upierdolę?:)

Gość nie no nie moge
każda brzydka jest teraz "oryginalna" :D :D poza tym miało cię tu już nie być, właśnie widać jak masz w doopie, a dostajesz sraczki nad każdym komentem biedny, zakompleksiony krasnalu hahahaha :D

kciukiem ja mam nick bla ble bli i zawsze ten sam. Ja zawsze miałam kompleks chudych nóg.Nigdy nie ubrałam krótkiej spodnicy czy sukienki-wiecznie spodnie.Jednak na swój slub cywilny musiałam ubrac kieckę.Wybrałam króciutka mini.Jaki szok przezyli moi znajomi .Zawsze w spodniach mnie widzieli a tu sukienka a do tego króciutka :PKazdy, z kim tańczyłam pozniej na weselu zaczynał gadke-ale Ty masz zgrabne nogi :PNo i od tej pory uwielbiam krótkie sukienki ;) Moze to jest tak,że my postrzegamy siebie inaczej niz inni.I tak Ty widzisz swoje dłonie jako ohydne a dla innych moga one byc interesujace.Ja mam już w doopie jak wygladam.Wygladam jak wygladam a jak sie komus nie podobam ,to niech koorwa nie patrzy i juz :P

kciukiem, kobieto, a ty dalej drazysz temat? no i nie wmawiaj wszystkim, jak ty sie krytyka nie przejmujesz bo twoje parcie na reagowanie na kazdy post jest po prostu smieszne.

parła, to twoja matka, jak Cie kiedys wypluwala. A ja kawę piję i w końcu mam czas pomailowac

Gość ghplhglkm
kciukiem kciukiem@tlen.pl'; odnosze, ale miałabym pewność, gdybym była w domu. Niestety na mamy laptopie ip nie sprawdze, a zanim wroce, bedzie za pozno, bo temat pojdzie w niepamiec;];] xcxcxcxcxcxccx Nie masz ŻADNEJ możliwość sprawdzania IP więc nie podniecaj się

orange, nie masz? no to szkoda. a to, ze nie masz obok opcji ''dodaj nowy temat'' , ''sprawdz ip uzytkownika'' nie znaczy, ze takiej mozliwości nie ma:D

Gość nie no nie moge
"parła, to twoja matka, jak Cie kiedys wypluwala. A ja kawę piję i w końcu mam czas pomailowac" tak, tak ty ZAWSZE akurat coś robisz, to już znamy :D

a jest choć jedna osoba na swiecie, która nie robi nic? nawet tylko siedząc, coś już robisz. A kafe spadła na psy, jakbym miała tylko tu siedziec, gdy nie pracuje, zasnelabym z nudow po 15min

ty ale chyba nie przykladasz sie za bardzo do tej pracy, co? bo tylko sie pojawi nowy wpis a natychmiast reagujesz

robię coś, co znam perfekcyjnie i nie sprawia mi to trudności. nie musze się specjalnie przykladac, bo samo idzie

Gość nie no nie moge
tak na pewno z ust kogoś kto siedzi nałogowo dzień w dzień na kafe to brzmi wiarygodnie :D

dzień w dzień, bo moja praca polega na siedzeniu przy kompie. co za problem miec dodatkowe podstrony wlaczone?:D:D

Gość jesienna chandra mnie dopadła
sprawa jest prosta - jakby cię to nie ruszało to by cię nie było na tym temacie :O śmiałaś się z lookrecji, a przeżywasz gorzej niż ona tępa strzało :O 🖐️

orange, czytaj wyżej. nie sadziłam, że kogoś coś rusza, gdy główny zainteresowany przebywa na temacie. ruszyłoby mnie jakbym klnela jak lookrecja, a ja tylko powtarzam dzieki ok, twoje zdanie nic nie zmienia bo swoje wiem. Swoja droga, chyba tylko w przedzszkolu poplakalabym sie jakby ktos mnie nazwal ropucha czy baba jaga:D

Gość jak ty bredzisz..
Nie ma żadnego IPuzytkownika :classic_cool: jest ono dostepne tylko dla moderatorów 🖐️

a tak z ciekawosci: co to za praca, ze nie trzeba sie na niej ani minute skupiac?

Gość HazzyStreetDreams
Nic ciekawego w tej facjacie nie ma, uwagi mojej by nie przykuła, swoją drogą mój anty-typ urodowy, 0/10.

no nie ma. ale wybacz, 99% kafe z czystym sercem do cv może sobie wpisac tylko obslugę kafe, fejs, nk i ew poczty. sa tacy, co znaja sie dogłębniej. A ciekawość to pierwszy stopien do piekła

Gość jesienna chandra mnie dopadła
co ma jedno do drugiego tempaczko? :O klnełą tylko na ciebie bo się z pyskiem na nią rzuciłaś, więc miała prawo odpowiedzieć, ty nie raz bez powodu ludziom od debili ciśniesz, więc musisz być niesamowicie sfrustrowana skoro klnięcie to dla ciebie wyznacznik frustracji, choć większym jest tłumaczenie się ze wszystkiego i skrupulatne odpowiadanie na każdy post :O 🖐️