Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iuytryuhgh

ona uważa się za piękna, co myślicie ?

Polecane posty

zgaga nie mam powodu by sie wstydzic, a z drugiej strony nie musze Ci mowic, co robie:) a Ty porange prosze powiedz mi gdzie i z czego sie tlumacze?:D poza tym, gdzie ja na lookrecje z pyskiem najechalam:D skomentowalam normalnie, ta zaczela jadaczka klapac. malo obiewktywnosci w was:D

Gość nnjuaaa
kciukiem,ale ty jesteś ODRAŻAJĄCA-taki tucznik zaniedbany,jak patrze na twoje zdjecie to mam wrazenie,ze od ciebie śmierdzi moczem:D tak,tak wiem...napiszesz,ze z moich ust to komplement dla ciebie hehehe

Gość jesienna chandra mnie dopadła
że tobie jad przesłania obiektywność, to nie oceniaj tak wszystkich :O nie pierwszy temat na którym komentujesz jej wygląd choć po chooja skoro nie taki był cel topicu :O jakby mnie się dopieprzyło takie złośliwe coś to bym tak samo odpowiedziała :O 🖐️

po zdjeciu twarzy faktycznie mozna tyle stwierdzić:D mało obiektywności, za dużo zlosliwości, ale baby juz takie sa

ona sama chciala opinii zatem ma, tylko nie potrafi przebolec zlych. mnie nie przeszkadza, jesli ktos mnie nazwie brzydalem ale to przepasc mentalna

Gość kciukiem masz
bardzo bardzo niekorzystnie wyregulowane brwi, choc same w sobie ładne bo gęste i można z nich zrobić cudo

Gość kciukiem a gdzie
teraz pracujesz?

Gość llliii
[zgłoś do usunięcia]kciukiem kciukiem@tlen.pl'; dzień w dzień, bo moja praca polega na siedzeniu przy kompie. co za problem miec dodatkowe podstrony wlaczone? http://www.voila.pl/478/0m79y/?1 http://www.voila.pl/404/od2x0/?1 Dzień w dzień siedzisz i nic nie robisz tylko pierdzisz w stołek.. huehuehuehuehuehuehue DO ROBOTY!!!! Ps,Tęskniłaś

"mnie nie przeszkadza, jesli ktos mnie nazwie brzydalem" to czemu sie tak spinasz i zaciekle bronisz?

akurat nie chciała żadnych opinii :O nie tłumaczyła się na każdy zarzucany jej negatyw urody tak jak ty, bo jest ich świadoma w przeciwieństwie do ciebie i nie czyni "atutami" czy "oryginalnościami" defektów urody a co ty próbujesz robić, natomiast co innego jak ktoś któryś raz się już dopieprza bez powodu :O 🖐️

nie chciała? to po co chciała wrzucic film co zrobila popisujac to tym, ze chciala zakonczyc dywagacje na jej temat, a niestety po filmie jeszcze gorsze opinie byly. czemu po najgorszych komentarzach probowala odwrocic uwage od geby pokazujac dupe?:D w domu pracuje, pierdze sobie w fotel, owinieta kocem, ptynkam i kase zarabiam, tak mi odpowiada:) a ksztalt moich brwi lubie i nic nie zmienie

Gość llliii
praca jak marzenie...napewno równie dobrze płatna..można sobie pozwolić na fryzjera i co miesiąc iść do kosmetyczki prawda kciukiem hahaha

Gość llliii
w domu pracuje, pierdze sobie w fotel, owinieta kocem, ptynkam i kase zarabiam, tak mi odpowiada o tym właśnie mówiłam..nic tylko owinąć się kocem i pierdzieć w fotel..widać od razu na zdjeciach jaka jesteś zapuszczona bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość kciukiem a gdzie
Kciukiem znam Cię z reala i muszę przyznać, że miła i sympatyczna z Ciebie dziewczyna, ale niestety do tego co mowisz trzeba podchodzić z dużym dystansem bo straszna bajkopisarka z Ciebie. A jak sobie skonfronuje to co mówiłaś w realu z tym co tutaj wypisujesz to już zupełnie nie wiem co jest prawdą a co kłamstwem :)

Gość llliii
Kciukiem teskniłaś za ciocią lllii dobra rada..hmm

Gość kciukiem masz
jakbyś je "zapuściła" (co jest dosc żmudne i nieefektowne) i dopiero wtedy wzieła się za profesjonalna regulacje to zobaczyłabyś różnice na plus:P

Gość kciukiem a gdzie
skonfrontuję*

szkoda tylko, że ja z nikim kontaktow nie utrzymuję, a znajomych mam pozamiejscowych:) kolejna jedna z wielu, ktora mnie zna, poza tym, fail, mnie nikt nie uwaza za miła i sympatyczna. ech🖐️:) a robota w domu mi odpowiada, takiej chcialam i mam, miast wstawac codziennie i zasuwac.

Gość llliii
kciukiem a ile masz lat

"jeszcze gorsze" oho czyżby nuta zazdrości? :O akurat jej zdjęcia zyskują o wiele więcej pochlebstw od twoich, więc nie bądź śmieszna, no i jej głos też wychwalali, a co do gołej doopy, to każde akty też nazywasz "wystawianiem doopy'? :O bo wulgarne na pewno nie było i jakoś duzo to nie pokazała, to foto jest stare i bodajże już dwa lata temu było na jej pb :O 🖐️

Gość kciukiem a gdzie
Kontaktów może już nie utrzymujesz, ale przecież pracowałaś więc kilka osób stamtąd mogło Cię trochę poznać, a przynajmniej jakąś opinie sobie wyrobić.

Gość llliii
a robota w domu mi odpowiada, takiej chcialam i mam, miast wstawac codziennie i zasuwac. Lenistwo to jeden z grzechów głównych..To grzech śmiertelny

tak, faktycznie wystawianie dupy nie jest ani troche bee:O orange, to moze powiedz jaka opinie mam wyrobiona u kolegow z bylej pracy?

Gość llliii
ile masz lat kciiukiem

Gość kciukiem a gdzie
Tak jak pisałam wyżej. Że ogólnie jesteś sympatyczna, ale niestety bajki piszesz. Dlatego wszyscy traktowali z przymrużeniem oka te Twoje historie.

llii a co cie to? a Ty orange skończ swoje bajki, bo u nas... kolegów nie było w firmie. :D ale dam ci szanse, rzuc chociaz dwo ma imionami z mojej firmy, ale kolezanek:D

Gość llliii
tak sie tylko pytam..chce wiedziec czy wygladasz na swoj wiek czy moze starzej czy mlodziej..czemu mnie olewasz

Gość uytrtyuytr
matko, PRZEPASKUDNE brwi...

Gość kciukiem a gdzie
Kolegów traktowałam jako ogół, tak jak na babcię i dziadka mówi się "jedziemy do dziadków". Tak jak dziewczyny i chłopaków, z którymi pracowałaś nazwałam kolegami. Bo przecież oprócz dziewczyn kurierzy byli także.

Gość kciukiem a gdzie
Imiona? Może nazwisko szefowej też mam podać? Po co mieszać do tego innych? :)