Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iuytryuhgh

ona uważa się za piękna, co myślicie ?

Polecane posty

myslisz, ze po pospolitym imieniu ktos kogos znajdzie? nie badz smieszna. Tak byl jeden chlopak, ktorego imienia chyba zadna nie znala i byl az ... miesiac?:D

Gość llliii
uuu kciukiem kłamczuszka z ciebie..Kłamstwo ma krótkie nogi..

Gość kciukiem a gdzie
A kurierzy to co? Nie chłopcy? A ten chłopak fakt był, nie miesiąc tylko chyba z 3 dni.

Gość llliii
znowu kłamstwo..Kciukiem bo pójdziesz na dywanik hehe

takich na 3 dni tro był multum. na stałe był jeden. cos ci kurwa nie idzie. jakos imion tez podac nie potrafisz.

Gość kciukiem a gdzie
Miałam na myśli tego chłopak, który byl ostatni telemarketerem. Był jakieś 3 dni. A w pokoju bylaś między innymi z Dorotą i Izą.

Gość i już ucieka haha
i jak sie okazuje ze ktos jednak ja rozpoznal, to znika tchórz hahhahahahahahahhahaha taka wygadana to tylko w necie jesteś

Gość kciukiem a gdzie
to nie była jakaś wielka filozofia ją rozpoznać. Tym bardziej, że kafeteria to dość popularne forum i chyba wszystkie w pracy wiedziałyśmy, że tam pisze, w końcu nie trudno rozpoznać po fotkach.

mowilas o kurierach, a zadnego chlopaczka sobie nie przypoiminam no ale ciul. ciekawe tez w jakie bajeczki dziewczeta nie wiewrzyly. I ktora jest taka madra, ze rznela kolezaneczke, bo nie bylo dnia by ktoras nie przyszla z tekstem ''maria i mow co tam u Ciebie'' a teraz nawet nie potrafi sie przedstawic:D

Gość llliii
a to prawda ze ma mega zajebistego faceta

Gość askazadzioraaaaaaaaaaa
ale ludzie sa straszni- kciukiem fajna z Ciebie dziewczyna:)masz inna nietypowa urodę i widać, ze fajny charakter:)pozdrawiam

Gość kciukiem a gdzie
Ale ja nie robię tego złośliwie. Chcę Cię tylko przestrzec, że naprawdę nie warto tak się uzewnętrzniać na forach, w dodatku podając linki do swoich zdjęć, bo jest mnóstwo osób które ma ubaw gdy to znajdzie, a po co Ci to...? Wszystkie byłyśmy ciekawe co u Ciebie, bo te historie były równie interesujące jak te, które wypisujesz na forum. yyughiuh kciukiem nie raz pisała już skąd jest, więc to nie będzie żaden dowód na to że ją znam. llliii skoro go kocha to on dla niej jest mega zajebisty i to wystarczy. Nie znam go, a widywałam tylko gdy ją odwoził do pracy więc nie mnie to oceniać.

Gość 7655678tr
kciukiem a gdzie ----> jest tez taka wygadana jak tu? i budzi postrasz jak sama twierdzi? :D

Gość kciukiem a gdzie
Nie przypominasz sobie tego chłopaka? Był na szkoleniu i dzwonił chyba z 2 dni. Pracował w kilku call center wcześniej. Taki opalony bardzo

Gość 7655678tr
a i powiedz czy ta praca to telemarketing? :D

Gość kciukiem a gdzie
Nie będę odpowiadała na takie pytania, bo skoro czegoś nie chce ujawniać to po co mam ją wkopywać.

nie pamietam, zbyt wiele osob sie przewinelo w tym i tabun kurierow. a pytanie gdzie mieszkam jest berz sensu, kazdy na kafe wie.

Gość llliii
nie spodziewalam sie...taka beke sobie od wczoraj robimy a tu taki klops..dobrze juz nie bede sie wysmiewac,,sorry kciukiem

Gość kciukiem a gdzie
llliii jaki klops? Co masz na myśli? :)

Gość llliii
ale swoja droga pewnie pracujesz w tym telemarketingu a z pracy fryzjerki i kosmetyczki sie wysmiewalas oj kciukiem kciukiem..i o czym to swiadczy

Gość llliii
jak nie kumasz to przeczytaj od poczatku...naprawde kolorowac to ona potrafi

Gość 7655678tr
"wkopywać"? czyli coś kręci :D

llii aż taka idiotkę udajesz, czy naprawdę jesteś?:O rozróżniasz czasy?:O pracowałam nawet w zamrażalni warzyw w czepku, u ogrodnika i na wykopaliskach archeologicznych, ale co ty możesz o tym widziec, skoro dbasz tylko o swoja wypachniona doope i tipsiorki:O

Gość kciukiem a gdzie
Doszłam chyba do 5 strony i już mi się nie chciało czytać dalej.

Gość kciukiem a gdzie
Kręci czy nie, nie mój interes. Po prostu czasem warto zachować trochę intymności w sieci, bo to co raz do niej wejdzie, już tam pozostanie na zawsze.