Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

diewoćka

PRZECHLAPANE ze Szok

Polecane posty

Normalnie już nie wytrzymuje...siostra mojego faceta (rozwydzona gowniara) od zawsze mnie nienawidzi choc nigdy nie chciala mnie nawet poznac, i probowalam z nią załapac jakis kontakt-wspolne wypady z naszymi facetami itd...do tego jej rodzice i cala rodzina mnie bardzo lubia i wiedza ze ona sie mnie czepia. ostatnio tak mnie sprowokowala ze nie wytrzymalam i wybuchnelam na nia i jej faceta. on do mnie zaczal cos wymachiwac lapami i ja sie chcialam oslonic i wyciagnelam reke i dotknelam go w glowe a on zaczal krzyczec ze go uderzylam-co za cio.ta! wiem ze to brzmi jak patologia, masakra i to byl tylko pretekst ze ona i jej bezrobotny nieudacznik polecieli do jej rodzicow i to powiedzieli. ja poszlam odrazu wytlumaczyc ta sytuacje, ale wiedzialam ze bylam skonczona...teraz ja wyszlam na ta zła, nikt nie pomysli ile ona mi nerwow zjadla, perfidnie przy mnie na mnie nagadywala...ale nie bo ja jestem zla bo wybuchlam z tych nerwow. nawet moj facet jest wsciekly!

Gość tamte nisówki
olej-je ;) tzn siostrzyczkę i jej "panienkę" udajaca mezczyznę jak zmadrzeją jest szansa na senSOWNĄ i konstruktywna rozmowę wczesniej nie