Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość versace1

WRÓŻKA Z WARSZAWY

Polecane posty

Gość versace1

hej! korzystacie czasem z wróżek? moglibyscie mi jakas polecic? chodzi mi o taka dobra ale nie o wygorowanych cenach. dobra w sensie, ze nie tylko ma nazywac sie wrozka ale tez powinna potrafic wrozyc, chodzi mi o taka sprawdzona przez was. najlepiej z warszawy lub niedalekich okolic. jestem na zakrecie zyciowym i potrzebuje porady.z gory dziekuje

Gość warszawska syrenka
była, ale skamieniała jak zona lota ergo - daruj sobie

Gość versace1
to jak? znacie jakas wrozke?

Witam. Trochę poczytałąm sobie te posty, ale i tak jakoś żadnemu nie zawierzyłam, natomista dostałąm telefon do zaprzyjaźnionej wróżki mojej kożenki z pracy. Powiedziała, że jeśli nie będę zadowolona to osobiście odda mi pieniądze..ok, pomyslałam sobie" raz kozie śmierć" . Poszłam trochę naburmuszona, troche scveptycznie nastawiona...i co?? wróżka mnie rozłozyła na łopatki, już po 15 minutach wyłam jak mops, dzięki jej pomocy wywaliłąm z siebie takie sprawy, taki smutek i ból, że poczułąm się o kilkanaście kilo lżejsza:-) nie mówiąc o tym jak wiele rzeczy o mnie wiedziałą, teraz rozumiem znaczenie" czytać jak z kart" po prostu szok!!!! to wykształcona, ciepła i madra kobieta Z CAŁĄ ODPOWIEDZIALNOŚCI POLECAM....PODAM TEL. NA TEL.KOMÓRKOWY 602282827, WRÓŻKA GABI Z WARSZAWY. I NAPISZCIE JAK PO WIZYCIE...

Gość gość
Ja zamawiałam kilka tygodni temu wróżbę na stronie http://wrozbitapaulus.pl i okazało się to dobrym wyborem. Dowiedziałam się wielu rzeczy na swój temat ( co skłoniło mnie do przemyśleń i wyciągnięcia wniosków) a wróżba spełniła się w 90 %.

Gość gość
czesc, ja korzystam z wrozki ewy Ze strony www.wrozka-ewa.com Jest najlepsza!

Gość senderrr
Hej, od kilku lat wróży mi tylko wróżka Vitalissa, z małym wyjątkiem bo raz zamówiłam wróżbę u Ewy, ale wróciłam do Vitalissy, bardzo dużo się przez ten czas wydarzyło w moim zagmatwanym życiu i zarazem sprawdziło z tych wróżb. W 2006 roku była pierwsza wróżba w życiu, która sprawdziła się cała, następne wróżby sprawdzały się w zdecydowanej większości , z perspektywy 10 lat mogę przyznać, że raczej wszystko się sprawdza i polecić z czystym sumieniem. Mieszkam w Warszawie, ale od samego początku nie szukałam wróżki tutaj, ponoć nie ma dobrej, a jeśli ktoś taką zna to z chęcią się z nią spotkam żeby dotknąć kart. Do Vitalissy mam pare kilometrów i gdybym była zdrowa to pewnie już dawno skorzystałabym z wizyty na miejscu.

Gość gość
polecam wrozke ewe mialam z nia rozmowe telefoniczna jest super najlepsza jaka znam, interesuje sie tą tematyka i wiem ze to najlepsza wrozka w polsce!!! www.wrozka-ewa.com

Gość gość
tylko i wyłacznie wróżke alicje tu kontakt http://gigup.net/67172d7c miła i sympatyczna kobieta bardzo pomocna i profesionalistka w fahu, korzystam od lat z jej wsparcia i cieplego serducha

Gość gość
tylko i wyłacznie wróżke alicje tu kontakt http://gigup.net/67172d7c miła i sympatyczna kobieta bardzo pomocna i profesionalistka w fahu, korzystam od lat z jej wsparcia i cieplego serducha

Gość Andżelika1982
Polecam Panią Grażynę. Prawie wszystko co mi powiedziała się sprawdziło i co wazne doradziła jak to wykorzystać. Jak do tej pory jedyna wróżka, która mi pomogła. Jej numer tel to 708 403 155, połączenie nie jest drogie, jakieś 2,5zł/min

Gość gość
Pewnego wieczoru strasznie się nudziłam, buszowałam po sieci i tak trafiłam na stronę wrozkadiana.pl. Nie miałam nic lepszego do roboty, zadzwoniłam i ta godzinna rozmowa pozwoliła mi spojrzeć w moją przyszłość dużo bardziej optymistycznie. Teraz wiem, że czekają mnie już same dobre dni.