Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnomipaniebozeeeee

moja była doprowadza mnie do szału

Polecane posty

tak. siedemnascie lat mialem. chcialem z dziewczyna wyrwac sie z domu i miec rodzine, pomyslelismy ze dziecko to dobry argument. czlowiek byl mlody i glupi, w moim domu niestety ojciec bil matke, mnie tez bil. powiesil sie gdy mialem 11 lat...

Gość jeżeli to nie prowokacja..
Trzeba było myśleć, zanim ją uderzyłeś. Nie znajdziesz tu litości na babskim forum. Idź do psychologa i to dobrego i to na wiele sesji, a nie jedną. Ja bym na jej miejscu nie zaufała i nie ma żadnego tłumaczenia, że prowokowała. Jeżeli prowokowała, to trzeba było wyjść, zostawić ją, a nie bić.

myslicie ze nie ma dla nas szansy? ze lepiej o niej zapomniec?

Co będzie za rok, czy 5 lat, tego nie da się przewidzieć. Nie znamy Twojej byłej. Jeżeli napisałeś prawdę, jeżeli nie prowokujesz, to jedyna rada, jaką możemy Ci dać - idź do psychologa. Na razie nie widzę żadnych szans, bo dla mnie facet, który szuka winy w kobiecie, że ją uderzył, nie jest nic wart. Jeżeli zrozumiesz, że to złe myślenie, jeżeli nauczysz się kontrolować złość, to może znajdziesz kobietę, która będzie chciała z Tobą być.

wiem ze to wszystko wyglada troche groteskowo... oszukalem ja z zabezpieczeniem myslalem ze jak bedziemy mieli dziecko to bedzie ze mna na zawsze na dobre i na zle...:( nic nie ma sensu bez niej. nawet nie przeprosilem jej za te ostatnie pobicie po którym odeszla bo boje sie ze mnie wysmieje, ze powie ze tyle razy ja przepraszaszalem. jestem takim podlym idiota, stracilem moj najcenniejszy skarb... nie chce innej kobiety kocham tylko ją... ona to wie ze ja kocham ale mowi ze za bardzo sie obawia byc ze mna znowu. na pytanie czemu nie interesuje sie starszym synem powiedziala ze ma swoja matke i nie bedzie sie wtracac, bo to moja i jej sprawa. :(

Znów piszesz, co ONA zrobiła i znów skupiasz się na swoim nieszczęściu. Twoje nieszczęście polega na tym, że nie kontrolujesz agresji. Od tego jest długa i trudna terapia. Nie będziemy dawać Ci złudnej nadziei, bo na jej miejscu ja na przykład bym nie zaufała, ale dla samego siebie i dla swoich dzieci, dla kontaktu z nimi, powinieneś udać się na terapię. Straciłeś ją, ale na razie jeszcze nie masz w sądzie zasądzonego zakazu kontaktu z dzieckiem. Dlatego radzę Ci, skorzystaj z profesjonalnej pomocy.

Gość hiehiehiehieheie
dziewczyna ma rację. jeśli wróci to ma właściwie 100% pewność, że dalej będziesz ją lał. uważasz, że "wina leży po obu stronach" ale nie - lanie kobiety to tylko i wyłącznie Twoja wina, i nie tłumacz się tym, że ona Cię prowokowała itp, bo to żałosne - wszyscy się kłucą a nie oznacza to odrazu mordobicia w każdym domu. Twój ojciec bił matkę i Ciebie a Ty jak widać poszedłeś w jego ślady. Jesteś egoistą, jeśli naprawdę ją kochasz to daj jej spokojnie i bez strachu żyć i zostaw w spokoju... A sam udaj się na terapię...