Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mini1992

ZA SŁABE TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE????

Polecane posty

Gość mini1992

Mam pewien problem. Przez długi czas używałam tabletki novynnette i po pewnym czasie zaczełam plamic. Wiec ginekolog przepisał mi jakieś niby mocniejsze. Były idealne. Ale przeprowadziłam się do innego miasta i nie pamietam ich nazwy. Poszlam do innego ginekologa i przepisal mi Yasminelle. Bardzo po nich plamie. Może dlatego ze to 1 opakowanie. Zawsze miałam tam ze 1 miesiac lekko plamiłam. Ale po tych znacznie wiecej. Pytanie brzmi: Czy skoro novynnette były za słabe dla mnie czy Yasminelle tez? Czy jestem odpowiednio zabezpieczona przed ciążą? Pozdrawiam !

Możesz plamić do 3 opakowania włącznie, co jest napisane w ulotce. Tabletki, jeśli bedziesz plamić po tym czasie, trzeba będzie zmienić, bo to znaczy,że nie trzymają Ci cyklu, ale nie ma to wpływu na ich skuteczność.

Gość kasiano85858585858585
sprzedam yasminelle kasiano85@wp.pl

Hej MIMI1992. ja t5ez bralam dlugo novynette ale zaczelam plamic pozniej mialam z 4 rozne nazwy tabletek ale tez plamilam po nich. wkoncu wybralam sie do innego lekarza powiedzial mi ze bralam juz wszystkie mocniejsze tabletki ale przepisal mi jeszcze microgynon i po tych tabletkach nie plamie a biore juz je prawie 8 miesiecy.

Gość mini1992
Hej dziewczyny ! kasiano85858585858585 za ile chcesz sprzedac? Kiedy mija data terminacji ? Kiedy je kupowalas? Opakowanie jest otwarte ? Noctua Co to znaczy ze nie trzymaja mi cyklu? Dzieki za dobre rady :)