Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolancia z kiepskich

Mój facet chce już dziecka a ja....

Polecane posty

nie, mam dopiero 21 lat i nie czuję się jeszcze gotowa na bycie matka, chociaż, że już większość moich koleżanek ma dzieci (nawet już roczne maluszki)...ja chcę jeszcze poużywać życia...

Gość mini mini1234
nie zgadzaj się jeżeli nie jesteś jeszcze na to gotowa, człowiek musi do tego dorosnąć bo to jest decyzja baaardzo odpowiedzialna i możesz bardzo załować jeżeli zrobisz to wbrew sobie.

Gość juleczka145
Ja mam 32 lata i tez nie chce mieć jeszcze dzieci. Nie wiem nawet, czy kiedyś będę chciała je w ogóle mieć. Mój partner o tym wie, ale liczy na to, że zmienię zdanie po ślubie. (a ślub za kilka miesięcy)

Nie no ja chcę mieć kiedyś dzieci, ale jeszcze nie taraz, może tak za 5-6 lat.

Gość Lula900
Nie ma sensy\u, jesli tego nie czujesz to jaki to ma sens ? pozniej caly zycie bedziesz osbie pluła w twarz że nie pocekałas na odpowiedni moment, lepiej poczekac i kochać niz sie pospieszyc i zrypac szcescie sobie i maluchowi, a facet jak kocha to uszanuje decyzje

Gość mini mini1234
juleczko niektóre kobiety poprostu nie mają silnego instynktu macierzynskiego i nie muszą mieć dzieci, zeby być szcześliwe, więc ja na Twoim miejscu porozmawiałabym z przyszłym mężem, zeby uniknąć rozczarowania w przyszłości.

Gość juleczka145
Ja mam jednak nadzieję, że kiedyś i mnie napadnie ten cały instynkt macierzyński, ale narazie widoku na to nie widzę. Mój partner wie, jakie jest moje stanowisko w tej sprawie i już mu kilka razy powiedziałam "jeśli nie chcesz, to nie musisz ze mną być". Ale jest ze mną, więc chyba wie, na co się decyduje.

Gość wyweywye56
a co to za środowisko, w którym większość 20-latek ma już dzieci?!! - zakladam, że nie przyjaźnisz się z paniami po 30-stce tylko mniej wiecej w swoim wieku. dziwne.