Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdhbfghbxfgcvbvc

z ktorej strony mnie rozetna jesli mam sporawe wargi sromowe?

Polecane posty

Gość fdhbfghbxfgcvbvc

jestem generalnie chyba dziwolagiem pod tym wzgledem, nie mam wogole pojecia gdziez to mnie rozetna podczas porodu, pierwszy raz bede rodzic i nie daje mi to spokoju, nie mam z kim o tym pogadac bo zwyczajnie sie wstydze, a gadac o tym z lekarzem tym bardziej bo jakos nie wzbudza mego zaufania pod tym wzgledem... tak wiec prosze o odpowiedz was :)

Gość fdhbfghbxfgcvbvc
http://www.mamazone.pl/tv/film,23715,jak-nacina-sie-krocze.aspx zobaczcie ten filmik... boze teraz to mam stracha jak nie wiem, bo tam gdzie na poczatku filmu jest zaznaczone krocze to u mnie tego prawie nie ma, mam moze 1 cm czy 2 od odbytu do usjscia pochwy....

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyp
A myślisz, że ile tną? 10 cm? 1 cm, góra dwa.

Gość Nkdjdjd
Nie rozumie takich kobiet jak ty.... Ja będąc w ciazy nie wchodzilam b internet nie czytałam nic nikogo nie słuchałam bo mozna paranoi dostać?? Po co wypytujesz poczekaj zobaczysz....

Gość śmigła
zawsze z prawe strony. pracowałam na porodówce. cięcie jest w chwili skurczu więc nic nie czuć chociaż to na żywca.

Gość śmigła
twój wygląd na dole nikogo nie obchodzi. liczy się tylko żeby sie dziecko zdrowe urodziło. położna myśli tylko zeby wszystko poszło dobrze. chyba oprócz siebie nie widziałaś gołej kobiety. tak jak ty wygląda połowa kobiet.

Gość kassika
śmigła proszę powiedz mi czy nacina się wszystkie kobiety bo taka jest procedura i czy masaż krocza robiony systematycznie przez kilka tygodni faktycznie przynosi efekt?

Gość masz co chciałas
rozetną cie od --mostka do spojenia łonowego -- jak przy autopsji!! Powodzenia!

Gość śmigła
nacina się wtedy jak dziecko jest zbyt duze i możesz sama pęknąć a to się goi o wiele gorzej. tnie się przed samym porodem nic nie czujesz zrobi się tylko ciepło. to jest już przed samym parciem ostatnim. po wszystki cię ładnie zeszyja.