Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulinka092

prosze o pomoc

Polecane posty

Gość paulinka092

hej.Mam taki problem wieczorem przyjdzie do mnie moj facet,ale chce sie z nim kochac tak jakbysmy tego jeszcze nigdy razem nie robili chce nasze zmysły rozpalic do czerwonosci i pierd***** sie bez konca. Chce jakos przeciągnąc nasz seks i wprowadzic jakies ciekawe elementy pomózcie!

Możesz zrobić mu mały striptiz ,rozbieraj się powoli kuś go . Możesz wykorzystać też bita smietane , smruj się nią i jego a później to zliz , możesz też związać mu ręce ! :) miłej zabawy

Gość paulinka092
Lena 321 o bitej śmietanie też już pomyślałam... Tylko , że jakos tak mi dziwnie robic przed nim striptiz... A chciałabym,żebysmy sie kochali namiętnie jakby to byl nasz pierwszy raz

Proponuję jeszcze użyć winogrona, można z nim fajene rzeczy robić:)

Gość paulinka092
np jakie??? i jak przedłuzyc stosunek? i co zrobic zeby sie zpocic przy stosunku, bo jeszcze mi sie to nie zdarzylo

No to może zrób romantyczny nastrój , jakieś świeczki , mała gra wstepna spojrzenia ,calowanie , dotykanie później wzajemne rozbieranie i przejscie do konkretów ? Udawaj troszkę niedostępna , on będzie się bardziej starał patrz mu w oczy

Gość paulinka092
NOOOO TO MI SIE PODOBA. LENA MOŻE MASZ JESZCZE JAKIES PROPOZYCJE?

Gość paulinka092
A jak mam zrobic tak,zeby mnie dup*ł tak jak ja tego chce? troche inaczej niz zawsze inna technika?

Bądź bardziej wstydliwa , myśl o tym jakby to był tak naprawdę obcy mężczyzna a to wasz pierwszy raz , baw się tym poznawaj jego ciało utrzymuj z nim kontakt wzrokowy , niech on Cię kieruje ale Ty również bądź aktywna , szczególnie jak już się bardzo rozkręcić i będziecie bardzo podnieceni

Gość paulinka092
a jak go zachecic do dlugiej gry wstepnej? do pieszczenia calego ciala? i co zrobic zeby ta chwila byla jeszcze bardziej pikantna? bo lubie namietnie ale zarazem ostro

Może gdy będzie chciał zmienić pozycję to Ty uloz się tak jak Ty chcesz ? Pokaż mu

Gość mistrz minety
Potrenuj z kim innym np. Ze mna

Pokieruj jego rękę np w swoje krocze czy też inne miejsce i czasami przytrzymuj dając mu tym samym znak że chcesz jeszcze ...

Gość paulinka092
mistrz minety no to napisz jak ty bys sobie to ze mna wyobrazal :D lena321 a jeszcze mam takie pytanie bo ja najczesciej stękam przez cały stosunek... Faceci wolą jak się steka czy mam przestac?

Ja też stekam cały czas mój facet to lubi szczególnie jak robię to głośno , strasznie go to podnieca więc myślę że faceci to lubią :)

Gość mistrz minety
Ja myslalem ze jestem zboczony, ale nie jestem sam wy tez macie niezle pomysly

Gość paulinka092
A Twój facet stęka??? i jak zrobic ,żeby dostac takiego orgazmu,że sie posikam juz parę razy mi sie to zdarzylo,ale nie wiem jak zrobic ,żeby to znow sie udalo?

Mistrzu minetek , nie uważasz , że kobiety zboczone są bardziej pociągające ? :)

Mój facet steka ale bardzo cicho i tylko gdy już dochodzi . Nie to co ja hehe przy tym się strasznie wyginam do tylu ... A co do orgazmu gdy już czujesz że dochodzisz najlepiej bądź na górze i wyciagnij go i tak kilka razy a później wkladasz i jazda z pełnym orgazmem i możesz wepchac sobie palec do drugiej dziurki , daje dobry efekt :)

Gość paulinka092
a jak sobie sama robisz dobrze Lenko?

Gość mistrz minety
No jak bym to zrobil mysle ze na poczatek calujac twoje cialo powoli schodze w dol skupiajac sie na tym jednym miejscu przez jakas chwile wtedy oparla bys sie o parapet w dzien przy otwartym oknie ja zachodze od tylu i swietnie sie bawimy potem rzucam cie na lóżko i wchodze na ciebie od przodu i tylu na koniec jak juz bedziesz mniala 10 orgazmow spuszczam sie na twoje piersi. Po 10 min powtarzamy to .

Często palcami ale bardziej na zasadzie masażu lechtaczki :) a przy orgazmie palec lub coś w tyłek ewentualnie prysznic a Ty ?

Spróbujcie sobie powkładać nawzajem do każdej z dziurek jakieś owoce. Najlepiej tu działają winogrona i spróbujcie wyciągać je za pomocą języka. To jest zabójczo przyjemne

Gość paulinka092
mistrz minety nooo powiem Ci że nawet mi sie to podoba, a jakas inna wersja?? lena321 no ja najbardziej lubie sobie sama robic gdy jestem w wannie pełnej wody , woda jest gorąca zaczynam się dotykac masuje swoja cipke, a pozniej wsadzam okragłe opływowe opakowanie z peelingu, jestem cala w wodzie moja cipka jest cała mokra w środku jest mi zajebiście , ąż żal przestawac i ruszam opakowanie coraz szybciej, głębiej mocniej, jest zajebiscie... Tak się wogole zastanawiam jakby to bylo z dziewczyna

Gość paulinka092
A robiłaś juz to kiedyś?

Gość paulinka092
ciekawa jestem jakby bylo? skąd jestes?

Gość paulinka092
Katowice :(