Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia kasieńka

jak można zarobić kilkaset złotych? doradźcie

Polecane posty

Gość kasia kasieńka

potrzebuję min 700zł do końca tego roku. mam 19 lat, kończę jeszcze szkołę średnią . szukam cały czas na internecie, jednak we wszystkich poważnych ofertach wymagane jest min. średnie wykształcenie, a reszta to zwykłe oszustwa, typu klikanie w reklamy czy wypełnianie ankiet. powiedzcie jak mogłabym sobie dorobić, poza ulotkami.

Gość Listek na drzewie
Jeśli umiesz pisać poprawnie i z polotem, możesz spróbować copywritingu. Oprócz tego możesz być hostessą albo udzielać korepetycji dzieciakom, jeśli jesteś dobra w jakimś przedmiocie.

Gość kasia kasieńka
"jako hostessa " pomysł dobry, jednak mieszkam w dość małym mieście i hostessy widuję tutaj bardzo rzadko. Staszek - ta branża mnie nie interesuje.

Gość moze byc skrzynia biegow
mozesz sprobowac na poczcie, jako doreczyciel - listy zwykle (pomocnik) czasami tez polecone (wtedy wiecej placa za godzine) sprobuj w agencji pracy tymczasowej, na pare godzin do magazynu albo sklepu, zawsze cos znajda)

Są autobusy? Gdzieś musi być jakiś najbliższy hipermarket... tam jest duże zapotrzebowanie na hostessy. Zresztą wystarczy poszukać w internecie. Co to za mieścina? Może coś znajdę... na jakich stronach szukasz?

Gość kasia kasieńka
właśnie myślałam o copywritingu , ale wszystko co znajdowałam nie wyglądało na wiarygodne, niemniej będę szukać dalej. jeśli ktoś zna jeszcze jakieś inne opcje to piszcie.

Gość kasia kasieńka
jestem otwarta na propozycje i nowe wyzwania, nie mam problemów z analem :)

Gość vgffdffgg
dziwka na A4

Gość kasia kasieńka
kakakakakka - Jasło. Tutaj jest dużo supermarketów, ale ostatni raz hostessę widziałam wieki temu...

Gość kasia kasieńka
nie ma chętnych żeby chwilę postać i ładnie się uśmiechać? :) myślę, że po prostu nie opłaca się zatrudniać.