Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Wszyscy fajni chłopcy na mojej uczelni palą :(

Polecane posty

W ogóle wszysycy fajni faceci palą... ten co mi sie podobał jakiś czas temu też palił, a frajerzy którzy na mnie lecą (pasztety i nudziarze) nie palą:O :O :O

Gość czyżby wyższa szkoła obciągu
z połykiem? na więcej cię raczej nie stać:O

Gość problem z teściową pomocy
którzy na mnie lecą (pasztety i nudziarze) SWÓJ DO SWEGO CIĄGNIE.

nie mogłabym tego zrobić bo nie chcę nikogo zmieniać, tymbardziej że chłopak w którym się zabujałam pali :( bez tego nie byłby sobą prawdopodobnie... tak samo jakby mi ktoś zabronił pić :( albo pisać na kafe

Gość jaki masz wskaźnik BMI?
?

mam BMI ponżej normy :( :O :O :O jestem kościstym pasztetm ;( lula 🖐️ w pięknym szatynie......😍😍 jest ode mnie o rok młodszy i cudowny..........10/10 :( ((((((

zadziałam :classic_cool: wziełam go do mojej grupy projektowej na studiach :classic_cool: a reszta? niech sie dzieje wola nieba :classic_cool: chociaż nie wiem czy taki paszczur moze startować do takiego ciacha ;( 😭 to jest ideał 😍 😭

Zabierz go do wora i na odwyk:classic_cool:.A jak będzie chciał peta to zaaplikuj mu supermocnego o gabarytach szafy:classic_cool:.Niejeden bedzie po taskim miał dość na całe zycie:D.Czytałem że tatuś podobnie oduczał synalka od nałogu:D.

Gość niepalący91
dzięki ;(;( :classic_cool:

zadziałałam* znaczy a Ty lula jak tam z grekiem? dalej ? sielanka? tu czy tam? w czym mi przeszkadza - ja nie palę - więc czuje sie inna a chciałabym byc taka sama jak on :(

Gość od kiedy to sraczka ma na imię
babcia?

o juz skonczylam i wrocila moja ... a wiecn a czym sknczyla? niepalacy91? Ty na mnie nie lecisz więc nie liczysz sie jako frajer z tych frajerów co na mnie leca ;(

po wakacjach ślub? :classic_cool: a Polacy to jednak potrafią! potrafią być piekni 😍 od miesiaca jestem zakochana! 8.10 go zobaczyłam po raz pierwszy i od razu ...😍