Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdka09

dziewczyna z rodziny patologicznej usilnie próbująca ułożyc sobie zycie

Polecane posty

Gość gwiazdka09

to ja ,

Gość gwiazdka09
No i lipa , nic mi sie nie udaje .. Ale przywykłam

Gość saphireezzz
kto chce, ten żyje jak lubi

Gość wredniucha05
no to wg schematu polskich dziewczyn znajdź prędko jakiegoś frajera, weźcie ślub, wprowadź się do jego rodziców i zajdź w ciążę - a potem rób wszystkim jazdy, bo od tego momentu wszystko ci się należy!

Gość gwiazdka09
przestań to nie dla mnie , za duzo juz w życiu przeszłam choc mam dopiero 19 lat

Gość meeeeeeeeeg00op
Wpisz w google DDA. Poczytaj, posłuchaj na youtube wypowiedzi. Są różne terapie.

Gość xxxxxxxxvvvvvvvvvvvv
a kto ci kaze dalej to przenoscic!!!!!! wyciagnij wnioski, i zyj tak, zeby nie popełniac błedów rodzica/ców!!! masz własny rozum, i własne życie. nie koniecznie trzeba powielac schemat!

dodam ci jeszcze, ze ty w wieku 19lat, masz szanse na własne życie, towja rodzina swoje przegrała, co nie oznacza ze musisz byc patologiczna, chyba ze zechcesz

Gość meeeeeeeeeg00op
wszystkim tak łatwo mowić bo pewnie żyli w normalnej, szcęśliwej rodzinie. Nie przejmuj sie wypowiedziami różnych ludzi i serio poczytaj o DDA.

jasne, ze niech poczyta i popyta po puka do jednych drzwi drugich!!! oby jak najwiecej !!! ja mówie tylko, ze mozna zyc normalnie, pomimo rodziny! znam przypadki, rózne, gdzie dzieci z takich domów sa ludzmi bardzo oky, to ze sie wychodzi z takiego domu nie znaczy ze trzeba takim byc, choc pregi juz zawsze sie bedzie nisic, ale trzeba walczyc!! tym bardziej jak jest tego pełna swiadomosc

Gość cabeleireira
najważniejsze, że starasz się coś zmienić,zdajesz sobie sprawę, ze możesz i chcesz żyć inaczej, to chyba pierwszy i najtrudniejszy krok.A masz w kimś oparcie (dalsza rodzina, znajomi)?