Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andzia sloneczna

ulewanie---ciagle

Polecane posty

Gość andzia sloneczna
wlasnie godz.temu usnal na boczku przytulony do taty;)

Gość .kdsm;vl
no i niech spia te pączki w masle.pozdrawiam

Gość andzia sloneczna
pozdrawiam;)i zycze milych snow jakby co;D

Gość enkeep
moja corka ulewala do 8 miesiaca doslownie chlustala 3 razy zmienialismy jej mleko ale to nic nie dalo balismy sie z nia do sklepu wejsc bo zaraz ulala porzadnie:D miala taki zagestnik i nie ulewala po nim ale musielismy to odstawic bo miala zaparcia i ja brzuszek bolal pozniej to ulewanie samo przeszlo.

Autorko nie panikuj. Sama zobaczysz ze przejdzie... a co do lekarzy w UK - owszem opieka medyczna wyglada troche inaczej ale tyle angoli ma malenkie dzieci, sami tez zosali jakos wychowani i zyja z ulewaniem czy bez. Przynajmniej nie sa faszerowani antybiotykami od malego. NIe ma w tym nic zlego. Wecej zaufania bo i tak nie masz wjscia

Gość andzia sloneczna
Martituska no wlasnie nie mam wyjscia, a szkoda..tutaj tez nie zalecaja podawac dziecku witaminy d, mimo ze slonca jest co kot naplakal..i duza czesc angoli ma pokrzywione nogi, albo cala jest pokrzywiona;P

Gość andzia sloneczna
Witam dziewczyny;) Chcialam tylko napisac ze bylam dzisiaj z moim synkiem u lekarza, powiedzial ze wszystkie dzieci ulewaja jedne mniej, drugie bardziej ale poki ladnie przybiera na wadze i jest radosny nic sie zlego nie dzieje, powiedzial ze jak zacznie siadac to powinno przejsc i zapisal gaviscon infant