Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vdssdds

Zwierzeta UMIERAJA

Polecane posty

Gość vdssdds

No wlasnie, jak mozna mowic ze pies albo kot ktory mieszkal z nami 10 lat zdechł? :O w głowie mi sie to nie miesci. To tak samo jakby mowic "Zdechła mi babcia" :O A dzisiaj usłyszałam że zmarłe zwierzeta nalezy oddawac do Zakładu Utylizacji !!! No ludzie! Czy zwierzeta to sa smiecie ktore sie utylizuje? :O

Gość jednoosobowy głos tłumu
sa cmentarze dla zwierzat

Gość vdssdds
To moze ciocie Zosie tez oddam do Zakladu Utylizacji ODPADOW ? :O Swiat zwariowal.

Gość dżobtrotter
A ja np swojego psa zamierzam oddać weterynarzowi, a ten odda go z kolei do spalenia. Nie wyobrażam sobie chodzić do niego na cmentarz, za dużo by mnie to kosztowało. Tak, kocham go, jest ze mną 15 lat i myśl sobie co chcesz - jest moim największym przyjacielem, większym niż rodzina. I nie pochowam go na cmentarzu 🖐️

Gość kopidf
ja swojego zakopałam na cmentarzy ale zwykłym :P

Gość Ale dnoooooooooooooooooo
umiera człowiek, bo człowiek ma duszę, zwierzę jej nie ma. Nie widzę nic złego w słowie "zdechł" (a też kocham zwierzęta).

Gość vdssdds
ale dnoooo, a skad wiesz? skad masz taka wiedze?

Gość dżobtrotter
zwierzęta nie mają duszy, bo nie mają samoświadomości. Samoświadomość jest warunkiem posiadania duszy i czy Ci się to podoba czy nie, tak jest.

Gość vdssdds
a dlaczego nie chcecie oddac babci do utylizacji ?

Gość dżobtrotter
aleś się uczepiła tej utylizacji, jak ostatni tuman. przecież są tam kremowane, jak zwał tak zwał, ja pierdolę :o 🖐️

Gość Ale dnoooooooooooooooooo
bo wiele się o tym mówiło. Tylko człowiek ma duszę. Jak mój piesek zdechnie to go zakopię gdzieś niedaleko. Cmentarz to przesada, cmentarz jest dla zmarłych LUDZI.

Gość może nie----------
może człowiek i ma duszę,ale rozumu za grosz nie ma

Gość kska9009
moi rodzicie uspali mojego pieska w czerwcu tego roku bo mial raka i bardzo cierpial. nigdy nie powiedzialam ze zdechl tylko ze umarl. mozecie sie smiac ale dla mnie zwierzeta tez maja dusze, moj piesek czesto mi sie sni tak jakby porozumiewal sie ze mna przez sen. strasznie go kochalam i bardzooo za nim tesknie :( najgorsze jest to i nie moge tego przebolec ze ordzicie zostawili go u weterynarza :(