Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madmua

Kochane pomocy

Polecane posty

Musicie mi pomóc jakoś. Dostałam okresu jest on dość dziwczy( już w sumie koniec) jednakże jest go o wiele mniej niż wcześniej miewałam. Zawsze miałam obfite. O dziwo podejrzewam u siebie niby dalej ciążę.... Moje piersi dalej są tkliwe, podbrzusze zaokrąglone a zawsze w trakcie bylo mięciutkie i wklęsłe a teraz nic z tych rzeczy.... Mam żyły na piersiach , ciemne obwódki wokół brodawek sutkowych. Ale okres był.... to nie jest możliwe... chociaż słyszalam o przypadkach okresu i bycia w ciąży.... jak sądzicie?

Gość .kdsm;vl
wez zrob test i nie drecz innych.co za problem?

No zrobię zrobię... nie mowię bądź piszę Wam że macie mi odpowiedzieć tylko proszę. Nie kazałam Ci odpisywać , więc nie mam ochoty na żadne chamskie komentarze ....kulturalnie pytam..

Gość .kdsm;vl
a ja chamsko nie pisze bo nie mam tego w zwyczaju tylko...co tu wrozki siedza.no po prostu zrob test i tyle

Wiem że nie wróżki jednakże chciałam tylko wiedzieć czy może któraś z pań miała podobnie....po to chyba jest forum ..

Gość .kdsm;vl
nie no spoko....sorki:)moja mama miala taki slaby okres ze mna w ciazy

Gość ja miałam okres słaby
i w ciąży byłam

Gość andzia sloneczna
znajoma do 6 mies.nie wiedziala ze jest w ciazy..miala okres, nie wiele przybrala, w 6 miechu szok;P

Gość hy5erfyhiu98634esfggj
ja normalnie mialam okres do 3 miesiaca w ciazy, wiec normalne, zrob test i bedziesz wiedziala a jak nie to idz do gina

Gość olamary
Ja też miałam okres niby do 3 miesiąca i był tak jak u Ciebie trochę inny niż zawsze, ale tłumaczyłam to stresem związanym ze zmianą pracy itd. potem w końcu poszłam do lekarza, jak już go nie było i zdziwienie byłam w 16 tyg. ciąży!Z jednej strony fajnie nie myślałam już o tych strasznych rzeczach i chodzenie w ciąży krótkie:)

O rany.....To już nawet okresu nie można być pewnym :o Test zrobie dopiero jutro ale panikuje strasznie :( Nie mogę sobie pozwolić na ciążę... Mam 18 lat ....kończę liceum...a na dodatek jestem chora na epilepsję....(W sumie tych napadów już nie ma profilaktycznie biorę leki ale wyniki eeg są jak u osoby zdrowej) Jezu co ja mam zrobić :X

Gość dfghju8765rt
co masz zrobić? ruchać sie z zabezpieczeniem kretynko, albo zamiast seksem zająć odrabianiem lekcji.

Taki jesteś skory/a do obrażania mnie? Gdybym nie napisała że mam 18 lat to wątpie by ktoś mnie w ten sposób obraził! Uczę się bardzo dobrze więc daruj sobie takie cwaniakowanie..... Wybaczcie ale nie toleruje chamstwa i prostactwa wśród ludzi...

Autorko,czasem bedac w ciazy pojawia sie krwawienie w terminie kiedy owa miesiaczka miala nastapic,ale jest ono inne niz zazwyczaj.Mylone jest ono z krwia miesiaczkowe.najlepiej udac sie na bete lub zrobic test

Dziękuję za odpowiedź.... Oczywiście zrobię test jutro rano. No zobaczymy jak to będzie. Mam nadzieje że to organizm płata mi figla po prostu. :