Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piotreg

Problem z przyjaźnią

Polecane posty

Gość piotreg

Witam serdecznie! Mam dość skomplikowany problem. Przyjaźnie się z pewną osobą już kilka ładnych lat. Dużo razem przeszliśmy, dużo sobie zawdzięczamy. Zawsze byłem pewien, ze to przyjaźń na całe życie. Coraz częściej zdarzają się zgrzyty, coraz częściej jeden zawodzi drugiego, jednak mimo wszystko ta przyjaźń ciągnie się dalej. Jest to dość specyficzna przyjaźń dlatego, ze widzimy się dość rzadko, mało spędzamy ze sobą czasu, nigdzie razem tak naprawdę nie wychodziliśmy. Nasza przyjaźń to głównie rozmowy - dawniej na każdy temat - dziś są to tylko "tematy wybrane", mimo tego, że nasze relacje się psuja to z jednej strony jestem o niego zazdrosny, że zastąpi mnie kimś innym a z drugiej strony myślę sobie, że może być lepiej gdy zamknę rozdział w życiu zwany przyjaźnią. Ale tak naprawdę w czym tkwi problem? Otóż od pewnego czasu coraz mniej mi zależy na przyjacielu, tak jak by ta przyjaźń się wypaliła. Czy to normalne czy znacie jakieś lekarstwo na to?

Gość madlen1990v
Przyjaźń między dwoma facetami to po pierwsze coś pięknego a po drugie rzadkość. Przyjaźń gdy się wypala trzeba ją podsycać. Nie psujcie tego, bo przyjaźni w XXI wieku trzeba ze świecą szukać :)

Gość piotreg
Podsycać? Tylko jak?

Gość pasi-konik
po przyjacielsku zlap GO za worek !